Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Tamer Erbul, 2024-2025 sezonuyla ilgili müjdeyi vererek 1. Amatör Kümenin yanı sıra U11-U13 ile U18 Ligi, U-14 ve U-16 altyapı liglerinin kura ve fikstür çekimlerinin tarihlerini açıkladı. Yalova’da amatör futbol için geri sayım başlarken, 1. Amatör Kümenin grup kuraları ve fikstürü 28 Ağustos Çarşamba günü saatler 18:00’ı gösterdiğinde Amatör Evi’nde gerçekleştirilecek. 

Alperen Ocaklarından Hafta Sonu Trafiği Alperen Ocaklarından Hafta Sonu Trafiği

Yalova Amator Spor Kulupleri Federasyon Yeni Sezon Kura Cekim (1)Yeni sezonda bu kategoride Süper Amatör Kümeden düşen Hersekspor ile Yenimahallespor’un yanı sıra Soğucakspor, Kaytazdere Belediyespor, Termal Belediyespor, Coşkunspor, Doğanspor, Anadoluspor, Acarspor, Çalıca Gençlik, Çavuşçiftliği Kültürspor, Demirspor ve Doğuşspor’un yanı sıra 2. Amatör Kümeden yükselen Yalova Çotanaklarspor, Kirazlı Köyüspor, 1973 Tokmakspor, Yalova Üniversitesi ile Play-Off şampiyonu Samanlıspor’un mücadele etme hakkı bulunuyor. 
Geleceğin yıldızlarının mücadele edeceği U11 ve U13 Şenlik Liglerinin grup ve fikstürü ise 29 Ağustos Perşembe günü 18:00’da yine Amatör Evi’nde çekilecek. Bu sezon büyük çekişmeye sahne olması beklenen U18 Liginin kurası ve fikstürü de 30 Ağustos Cuma günü 18:00’da belli olacak.  U14 ile U16 altyapı liglerinin grup kuraları ve fikstürleri ise 3 Eylül Salı günü saatler 18:00’ı gösterdiğinde Amatör Evi’nde gerçekleştirilecek. 

Yalova Amator Spor Kulupleri Federasyon Yeni Sezon Kura Cekim (2)Yalova Amator Spor Kulupleri Federasyon Yeni Sezon Kura Cekim (3)

Kaynak: Haber Merkezi