‘Bu Kente ve İnsanlarına Hizmet İçin Varız’ ‘Bu Kente ve İnsanlarına Hizmet İçin Varız’

Sakarya Zaferi'nin ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi'nce 19 Eylül 1921 tarihinde Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk' e Mareşallik rütbesi ve Gazilik unvanı verilmesi sebebiyle her yıl 19 Eylül’de tüm Türkiye’de kutlanan Gaziler Günü’nün bu yıl 103. Yıldönümü kutlanıyor. Bu gün özelinde Yalova Valiliği tarafından çeşitli etkinliklerle Gaziler Günü kutlanırken, farklı gruplar tarafından programlar da gerçekleştiriliyor. Bu minvalde Zafer Partisi Yalova İl Teşkilatı, Zafer Partisi Yalova İl Başkanı Mehmet Güzel, 31 Mart Pazar günü gerçekleştirilen Yerel Seçimlerde Zafer Partisi’nden Yalova Belediye Başkan Adayı olan Mevlüt Yıldırım ve Yalovalı gaziler, 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda toplanarak Atatürk Anıtı önünde Gaziler Günü’nü kutladı.
Gerçekleştirdikleri kutlama programına ilişkin olarak açıklama yapan Zafer Partisi Yalova İl Başkanlığı, “Yalova Valiliği tarafından organize edilen 19 Eylül Gaziler Günü Anma programına Zafer Partisi Yalova İl Başkanımız Mehmet Güzel ve İl Teşkilatı ile birlikte katılım sağladık. Bu vesile ile başta Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz” ifadelerine yer verdi. 
 Yalova Zafer Parti Gaziler Gun Ataturk Anit Kutlama Program (6)Yalova Zafer Parti Gaziler Gun Ataturk Anit Kutlama Program (5)Yalova Zafer Parti Gaziler Gun Ataturk Anit Kutlama Program (4)Yalova Zafer Parti Gaziler Gun Ataturk Anit Kutlama Program (2)

Kaynak: Haber Merkezi