İlk Haftanın Lideri Turgutlu! İlk Haftanın Lideri Turgutlu!

Şirketler Ligi’yle Yalova’ya farklı bir soluk getiren Winner Sport, ilimizde organize ettiği özel turnuvalarla da adından sıkça söz ettiriyor.  Ülkemizin en önemli resmi ve ulusal bayramları arasında yer alan 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında organize edilen 30 Ağustos Zafer Kupası’nda 8 takım ter döktü.
Pendikspor, Yalovagücü, Bahçelievlerspor, Atakentspor, Çiftlikköy Belediyespor, Esnafspor, Doğanspor ve Çiftlikköy Kültürspor’dan yaklaşık 120 sporcunun ter döktüğü futbol şöleni saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesiyle başladı. 
Yalova Zafer Bayram Winner Sports 8 Takim Turnuva (7)Birbirinden güzel ve nefes kesen mücadele dozu yüksek karşılaşmaların ardından Pendikspor şampiyonluğu kazandı. Toplam 16 karşılaşmanın oynandığı 30 Ağustos Zafer Kupası’nda minik kramponlar kadar velilerde heyecanı anlar yaşandı.
Yalova İl Hakem Kurulu’nun görevlendirdiği hakemlerin yönettiği müsabakalar sonrasında geleceğin yıldız adayları çeşitli ödüllerle ödüllendirilirken, Winner Sport tarafından yiyecek ve içecek ikramları da ihmal edilmedi. 
Yalova Zafer Bayram Winner Sports 8 Takim Turnuva (4)Turnuvanın ardından Yalçın Tekin Çetin, İlker İzol ve Samet İkiz’in sahibi olduğu Winner Sport şirketi,” Bu özel günü çocuklarımıza hazırlamamıza yardımcı olan ve desteklerini sunan AKKİM, Ece Marin, Mariner Mühendislik, Cemre Tersanesi, İMC ve Pusat Denizcilik, Yaşa Gemi, Yapın İnşaat ve Yeşil Körfez Su Birliği ailelerine teşekkür ediyoruz. Çocuklarımızın her zaman yanındalar, yanındayız” açıklamasında bulundu. 

Yalova Zafer Bayram Winner Sports 8 Takim Turnuva (6)Yalova Zafer Bayram Winner Sports 8 Takim Turnuva (2)Yalova Zafer Bayram Winner Sports 8 Takim Turnuva (3)Yalova Zafer Bayram Winner Sports 8 Takim Turnuva (1)

Kaynak: Haber Merkezi