Özellikle hafta sonları gruplar halinde ziyaretçilerini ağırlayan Yürüyen Köşk’te geçtiğimiz hafta sonu adeta görsel bir şov yaşandı. Birçok sosyal sorumluluk aktivitesine imza atan Porsche Club İstanbul üyelerinin kendi araçlarıyla ziyaret ettiği Yürüyen Köşk’te misafirleri Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel ağırladı.

Yürüyen Köşk’ü tarihini ve önemini Porsche Club İstanbul üyelerine anlatan Başkan Gürel; “Şehrimizde sizleri misafir etmekten ve ağırlamaktan mutluluk duyduk. Sizlerden edindiğim bilgiler doğrultusunda birçok sosyal sorumluluk projelerine ve aktivitelere imza attığınızı öğrendim. Hafta sonları yapmış olduğunuz aktivitelerde bugünkü durağınız Yürüyen Köşk olduğu için hemşehrilerim adına sizlere teşekkür ederim. Sizleri ve çevrenizdeki dostlarınızı tekrardan şehrimizde görmek isteriz” dedi.

Porsche Club İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Dalğıç; “Başkanımıza ziyaretimizde bizlere eşlik ettiği ve Yürüyen Köşk başta olmak üzere Yalova’yı tanıttığı için tüm üyelerimiz adına teşekkür ederim” dedi.

Yalova Belediye Yuruyen Kosk Porsche Kulup Gezi (4)

Yalova Belediye Yuruyen Kosk Porsche Kulup Gezi (2)

Film festivali Dopdolu Geçecek Film festivali Dopdolu Geçecek

Yalova Belediye Yuruyen Kosk Porsche Kulup Gezi (3)

Yalova Belediye Yuruyen Kosk Porsche Kulup Gezi (1)

Kaynak: Haber Merkezi