SPOR

Yeşilova’dan Önemli İç Transfer Hamlesi!

2024-2025 sezonunda Bölgesel Amatör Ligi(BAL)’nde ilimizi temsil edecek Yeşil Yalova FK, geçtiğimiz yıl formalarını terleten Ramazan Aydın ve Emre Tümler ile tekrar anlaştı.

2024-2025 sezonunda Bölgesel Amatör Ligi(BAL)’nde şampiyonluk mücadelesi verecek olan Yeşil Yalova FK iç transfer çalışmalarını sürdürüyor. Yeşil Beyazlı ekibin başkanı Yalçın Oruç’un bizzat yaptığı görüşmelerin ardından defansın bel kemiği Ramazan Aydın ve başarılı file bekçisi Emre Tümler ile önümüzdeki sezon içinde anlaşma sağlandı.
Transferi başarılı golcüsü Hakan Öztürk’le yeniden anlaşarak açan Yeşil Yalova FK teknik direktörlük koltuğuna Özcan Sert’i oturtmuş Yalova futbolunun en kariyerli isimleri arasında yer alan Ferit Erişçi’yi de Sportif Direktör olarak açıklamıştı. Kongre sürecinde olmasına karşın hamlelerinde ince eleyip sık dokuyan Yeşil Yalova FK iç transferde iki ismi daha taraftarlarına duyurmuş oldu.
“Yalova’ya gelip imzayı attılar”
Hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Yeşil Beyazlılar geçen sezon takımın kaptanlığını üstlenen
29 yaşındaki savunmacısı Ramazan Aydın’la el sıkıştı. Yalova’ya gelen başarılı oyuncu başkan Yalçın Oruç’la görüşüp imzayı attı.  Geçen sezon 24 maça çıkan tecrübeli oyuncu 3 gollük katkı verirken 8 sarı kart gördü.
Ramazan Aydın gibi Yalova’ya gelen başarılı file bekçisi Emre Tümler Başkan Oruç’la görüşüp anlaşma sağladı. Yalova ekibinin kalesini 26 maçta koruyan 27 yaşındaki kaleci bu sezonda Yeşil Beyazlı ekibin en büyük kozları arasında yer alacak.
İmzaların ardından konuşan Yeşil Yalova FK Başkanı Yalçın Oruç, “Önümüzdeki sezonun kadrosunu oluşturmak için büyük bir titizlikle çalışıyoruz. Özellikle iç transferde kadromuzda tutmayı arzuladığımız oyuncular bizim için öncelikli. Daha önce Hakan Öztürk ile anlaşmıştık. Bu kez kaleci Emre Tümler ve kaptanımız stoper Ramazan Aydın’la anlaşma sağladık. Camiamıza ve oyucularımıza hayırlı olsun. Transfere hız verdik. İnşallah güzel bir kadro oluşturup şampiyonluk ipini göğüsleyeceğiz” dedi.