SPOR

Yeşilova Çanakkale’de Galibiyeti Hedefliyor

2023-2024 sezonu Bölgesel Amatör Lig 3. Grupta şampiyonluğu hedefleyen Yeşilovaspor, 9. Haftada zor bir deplasmana çıkacak

Yeşil Mavili ekibimiz 10 Aralık Pazar günü grubumuzun namağlup takımlarından Yeni Çanspor’a konuk olacak. Çan İbrahim Bodur Stadında oynanacak karşılaşma 14:00’da başlayacak. Müsabakada İzmir Bölgesinden Ege Burak Atamer düdük çalacak. Yardımcılıklarını Fatma Özlem Tursun ve Arda Yapanmış üstlenecek.

Geçen hafta oynanan maçlar kapsamında Yeşilovaspor evinde Mustafakemalpaşaspor Belediye ile 0-0 berabere kalmıştı. Sakarya’da Arifiye Kalaycı deplasmanına çıkan Yeni Çanspor evine 4-1’lik galibiyetle dönmüştü. Yarın oynanacak kritik 90 dakika öncesinde Yeşil Mavili ekibimiz 20 puanla ikinci sırada yer alırken, Çanakkale ekibi ise 16 puanla dördüncü basamakta bulunuyor. Yalova ekibinde Çan maçı öncesinde eksik yada cezalı oyuncu bulunmuyor.

Yeşilovaspor Sportif Direktörü Sefa Demir,” Kazanmak için Çanakkale’ye gidiyoruz. Hedefimiz olan şampiyonluğa 3 puan daha yaklaşacağımıza inancım tam. Rakibimizin de bu hafta puan kaybedeceğini düşünüyoruz. Hafta sonun da her şey istediğimiz gibi gidecek inşallah” diye konuştu.