SPOR

Yeşil Yalova FK’dan Golsüz Prova

Bölgesel Amatör Ligi(BAL)’nde ve Ziraat Türkiye Kupası’nda mücadele edecek olan Yeşil Yalova FK ilk hazırlık maçını oynadı.

Yalova Atatürk Stadyumunda İstanbul takımlarından Çengelköy Spor Kulübü’yle karşılaşan Yeşil Beyazlılar rakibiyle 0-0 berabere kaldı. Batuhan Kösem’in yönettiği Batuhan Akkuş ve Mehmet Yıldız’ın yardımcı hakem olarak görev yaptığı müsabakada temsilcimiz her iki yarıda da farklı 11’lerle sahada yer alırken ortaya koyduğu performans ile dikkat çekti.

Maç sonrasında değerlendirmelerde bulunan Yeşil Yalova FK teknik direktörü Özcan Sert,” Şunu söyleyebilirim sahada olmayı özlemişiz. İlk hazırlık maçımızı çok şükür sakatlıksız ve kazasız atlattık. 2 farklı 11 ile oynadığımız, dün yaptığımız çift antrenman yorgunluğuna rağmen iyi fiziksel direnç gösteren bugüne kadar çalıştığımız birimleri savunmada, hücumda ve geçişlerde uygulama gayreti göstererek gelecek adına bizi oldukça ümitlendiren futbolcularımı tebrik eder ve teşekkür ederim. Bir teşekkürü de bu maçta bizleri yalnız bırakmayan tüm yöneticilerimize ve taraftarlarımıza etmek istiyorum” diye konuştu.

Bölgesel Amatör Ligi’nde 9. Grupta şampiyonluk mücadelesi verecek olan Ziraat Türkiye Kupası’nda ise rakibini bekleyen Yeşil Yalova FK ilk provasını yaptı. Temsilcimiz Yalova Atatürk Stadyumunda Çengelköy Spor Kulübü’nü ağırladı.

İlk 25 dakikalık bölümde Yeşil Yalova FK topa hakim olurken, hızlı hücumlarla gol aradı. Konuk ekip ise 30 ve 34. dakikalarda gole çok yaklaştı. Ancak ilk yarıda kaleyi koruyan Fırat Güleryüz rakip hücum hattına gol izni vermedi.  0-0 biten ilk yarı sonrasında 50. Dakikada Çengelköy korner sonrası bir kez daha gole çok yaklaştı. Bu pozisyondan 1 dakika sonra Yeşil Yalova FK net gol fırsatını elinin tersiyle itti. Son yarım saatlik bölümde topla oynayan ve hücum varyasyonlarıyla dikkat çeken Yeşil Beyazlı ekibimiz gol yollarında oldukça cömert gözükürken maç 0-0 sonuçlandı.