Süper Lig hakemlerinden 5 isim liste dışı bırakıldı. Liste dışı bırakılan isimler arasında Yalova’dan yetişen ve İstanbul’a geçtikten sonra Süper Lig hakemliğine kadar yükselen Tugay Kaan Numanoğlu’da yer aldı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK), 2024-2025 sezonunda görev alacak Üst Klasman ve Klasman hakem listelerini açıkladı. Üst klasman hakem listesinde 47 kişi yer aldı. Süper Lig hakemlerinden 5 isim ise liste dışı bırakıldı. FIFA kokartlı Bahattin Şimşek ile Burak Şeker, Mert Güzenge, Murat Erdoğan ve Tugay Kaan Numanoğlu, yeni sezon kadrosunda yer almadı.

İlk Haftanın Lideri Turgutlu! İlk Haftanın Lideri Turgutlu!

Yalova Tugay Kaan Numanoglu Sok Hakem Futbol (2)Yine Yalova’da yetişen şimdilerde ise Trabzon’u temsil eden Üst Klasman Yardımcı hakem olarak, yine ilimizden yetişen şuanda İstanbul’da görev yapan Yakup Özhan ise Klasman Hakem olarak listede kendine yer buldu.

“Yalovalı hakemler değişmedi”

2024-2025 sezonunda görev alacak Üst Klasman ve Klasman hakem listesinde Yalova’dan Melih Tan klasman yardımcı hakem, Batuhan Kösem ve Muhammed Burak Tufan Bölgesel Hakem, Batuhan Akkuş, Erdem Sırmacı ve Mehmet Yıldız’da Bölgesel Yardımcı Hakem klasmanında yer aldı.

Yalova Tugay Kaan Numanoglu Sok Hakem Futbol (3)-1Yalova Tugay Kaan Numanoglu Sok Hakem Futbol (4)Yalova Tugay Kaan Numanoglu Sok Hakem Futbol (2)-1Yalova Tugay Kaan Numanoglu Sok Hakem Futbol (2)-2Yalova Tugay Kaan Numanoglu Sok Hakem Futbol (3)Yalova Tugay Kaan Numanoglu Sok Hakem Futbol (1)-1Yalova Tugay Kaan Numanoglu Sok Hakem Futbol (1)-2

Kaynak: Haber Merkezi