SPOR

Yeşil Yalova FK’dan Çifte Transfer

2024-2025 sezonunda Bölgesel Amatör Ligi 9. Grupta şampiyonluğu kovalayacak olan Yeşil Yalova FK iki transfere imza attı.

Özcan Sert yönetiminde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Yeşil Beyazlılar, geçen sezon Yalovaspor ile şampiyonluk yaşayan defans oyuncusu Yusuf Turan ve 12 Bingölspor’da sezonu tamamlayan forvet Arif Arslan’ı renklerine bağladı. Güçlü bir kadro ile sezona iddialı girmek isteyen Yalçın Oruç’un başkanlığını yaptığı Yeşil Yalova FK’nın transferlerine devam edeceği ve önemli isimleri kadrosuna katacağı öğrenildi.

Arif Arslan Kimdir?

1997 doğumlu forvet oyuncusu futbol yaşamına 2007 yılında Ortaçeşme’de başladı. 2017 yılında Yeniköyspor’a ardından Çerkezköy Doğanspor’a transfer oldu. Kariyerinin devamında ise Aydınspor 1923, Paşabahçe, Boyabat 1868 Spor, Alibeyköyspor, Gönen Belediyespor, Kumluca Belediyespor, Bigaspor ve 12 Bingölspor formalarını terletti. Türkiye Kupası’nda oynadığı 4 maçta 1 gol kaydeden Arif, Bölgesel Amatör Ligi’nde ise çıktığı 71 müsabakada rakip fileleri tam 27 kez havalandırdı.

Yusuf Turan Kimdir?

2002 doğumlu orta saha oyuncusu futbola 2013 yılında Nilüfer Beşevler Gençlik ve Spor Kulübü’nde başladı. Ardından Gürsu 1956 Belediye Spor Kulübü’ne transfer oldu. Genç oyuncu kariyerine Nilüfer Elit Gençlik ve Spor Kulübü, Karacabey Belediyespor A.Ş., Fethiye İdmanyurdu, Hürriyetspor, Nilüfer Kızılcıklı Spor Kulübü, Bağlarbaşıspor ve Yalovaspor formalarını giydi. Yusuf Turan, geçen sezon Yalovaspor ile Süper Amatör Kümede şampiyonluk yaşadı. Bölgesel Amatör Ligi’nde 8 maç oynayan genç orta saha 1 gol kaydetti.