SPOR

Yeşil Yalova FK’da Şok Ayrılık

Bu sezon Bölgesel Amatör Ligi(BAL)’nde şampiyonluk mücadelesi verecek olan Yeşil Yalova FK’da şok bir ayrılık yaşandı.

Yeşil Beyazlı ekipte Sportif Direktörlük, Teknik Direktörlük ve İdari İşler Sorumlusu Sefa Demir’le karşılıklı anlaşılarak yollar ayrıldı. Başkan Yalçın Oruç’un sosyal medya üzerinden duyurduğu ayrılık futbol camiasında da şok etkisi yarattı.

2024-2025 sezonunda BAL’da ikinci yılını yaşayacak olan Yeşil Yalova FK’da ilginç gelişmeler yaşandı. Transferlerine devam eden Yeşil Beyazlı ekibimizin teknik ekibinde yol ayrımına gidildi. Geçen sezon hem Sportif Direktörlük hem de Teknik adamlık görevlerini üstlenen bu sezon ise hem başkan danışmanı hem de idari işler sorumlusu Sefa Demir’le Yeşil Yalova FK’nın yolları ayrıldı. Yeni sezonun başlamasına kısa bir süre kala yaşanan bu gelişme sonrasında Sefa Demir’in yerine kimin geçeceği ise merak konusu olmaya başladı.

Yaşanan ayrılık sonrasında Yeşil Yalova FK’dan, “Geçen sezon kulübümüzde sportif direktörlük ve teknik direktörlük yapan, bu yıl ise idari işler sorumlusu olarak görev alan Sefa Demir hocamızla karşılıklı anlaşarak yolları ayırdık. Kendisine kulübümüze yapmış olduğu hizmetlerden dolay teşekkür ederiz. Bundan sonraki spor yaşantısında başarılar dileriz” paylaşımı geldi.

“Hakkınızı helal edin”

Yol ayrımı sonrasında Sefa Demir ise,” En başta bizi bu görevlere layık gören değerli başkanım Yalçın Oruç'a, bu süreçte her zaman yanımda duran yönetim kurulumuza, hiçbir zaman bizlerden desteğini ve sevgisini esirgemeyen Yeşil Yalova FK taraftarlarımıza çok teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin. Saygılarımla” açıklamasında bulundu.