SPOR

Yeşil Yalova FK’da Seçme Heyecanı Yaşandı

2024-2025 sezonunda Bölgesel Amatör Ligi’nde şampiyonluğu kovalayacak olan Yeşil Yalova FK altyapısı için 2010-2011-2012 doğum tarihli oyunculara yönelik seçmelerini gerçekleştirdi. A takıma yaptığı yatırım ve tesislerini modernleştirmesiyle dikkat çeken Yeşil Beyazlı ekip altyapı da iddialı hale gelmek istiyor.

BAL’da ikinci sezonunu yaşayacak olan Yalova ekibinin Altyapı Koordinatörü Yalçın Tekin Çetin ve antrenör İlker İzol’ün gözetiminde minik kramponlar Amatör Saha-1’de iki ismin gözüne girmeye çalıştı. Başkan Yalçın Oruç’un yanı sıra yönetim kurulundaki isimlerinde takip ettiği altyapı seçmelerde geleceğin yıldız adayları performanslarıyla dikkat çekti. A takımının yanı sıra altyapı liglerinde de adından sıkça söz ettirmek isteyen Yeşil Yalova FK 2007-2008-2009 doğum tarihli oyunculara yönelikte seçmelerini yapacak. 
“Güçlü bir Özkaynak düzeni kuracağız”
Altyapı seçmelerinin ilk etabının ardından Yeşil Yalova FK Altyapı Koordinatörü Yalçın Tekin Çetin,” 2010-2011-2012 doğumlu oyunculara yönelik yaptığımız seçmelerimiz bizim adımıza başarılı geçti. Altyapımıza yeni yetenekler kazandırdık. Yeni vizyon ve yeni misyonumuz için oluşturduğumuz sistem ile güçlü bir Özkaynak düzeni kuracağız. Başkanımız Yalçın Oruç’un tam desteği ile ilerleyen yıllarda üreten ve üst yapıya oyuncu kaynağı oluşturacak bir yapılanma içerisine girdik” açıklamasında bulundu.