SPOR

“Yalova’ya Armağan Olsun”

Ziraat Türkiye Kupası İkinci Turunda Nesine.com 3. Lig 2. Grup takımlarından Smart Holding A.Ş. Çayelispor’u 2-0 yenerek tur atlayan Yeşil Yalova FK’da yüzler gülüyor.

Adını üçüncü tura yazdıran Yalova ekibi ilk turda da Yeni Çanspor’u 3-0 mağlup edip kupa dışına itmişti. Yeşil Beyazlı ekibin başarılı çalıştırıcısı Özcan Sert karşılaşma sonrasında önemli açıklamalarda bulunurken,” Tur Yalova’ya armağan olsun” dedi.

Hafta sonunda Kapaklıspor’u ağırlayacaklarını hatırlatan deneyimli spor bu maçı da kazanmaları halinde hedefledikleri üç galibiyete ulaşacaklarını söyledi.

“Kupada tur atlamak önemliydi”

Yeşil Yalova FK Teknik Patronu Özcan Sert,” Bugün Nesine.com 3. Lig takımına karşı oynadık. Kontrollüydük. Yalovaspor maçında şans vermediğimiz arkadaşlarımızla başladık ağırlıklı olarak. Sonra onlar oyun olarak değişikliklere başlayınca, bizde ufak ufak değişiklikler yaptık. Bu yaptığımız değişiklikler hafta sonunda oynayacağımız Kapaklıspor maçına daha dinlenmiş olarak çıkarmaya yönelikti. Üçte üç yapmaktı. Bizim hedefimiz. Yalovaspor, Çayelispor ve Kapaklı maçıydı. Kapaklı maçında da üçte üç yaparsak bizim için çok güzel olacak. Kupa turu önemli bir tur bizim adımıza. Kendimizden bir üst lig takımını geçmiş olduk. Rakibimize başarılar diliyorum. Bu turu da tüm Yalova’ya armağan ediyorum. Bizi gönülden destekleyen herkese teşekkür ediyorum. Burada Yalova’yı temsil ettik ve turu atladık. Tekrar söylüyorum Yalova’ya armağan olsun” diye konuştu.