Aytaç Yaka’nın çalıştıracağı Yeşil Kırmızılı ekibimiz son olarak Kullar 1975 Spor forması giyen 31 yaşındaki stoper Erdem Korkmaz Güner ve Didim Belediyespor’dan 34 yaşındaki başarılı defans oyuncusu Hayrullah Çelik’i renklerine bağladı.

Süper Amatör Küme şampiyonu olarak adını Bölgesel Amatör Lige yazdıran Yalovaspor transferde boş durmuyor. Yalova’daki birçok yetenekli genç ismi kadrosuna katan Yeşil Kırmızılılar 2 tecrübeli isimle daha anlaştı.

Yeni sezonda Kullar 1975 Spor’dan Erdem Korkmaz Güner ve Didim Belediyespor’dan Hayrullah Çelik Yalovaspor formasını giyecek.

Yalovaspor Savunma Transfer (4)Erdem Korkmaz Güner kimdir?

Bölgesel Amatör Ligi’ndeki temsilcilerimizden Yalovaspor’un yeni transferlerinden 31 yaşındaki Erdem Korkmaz Güner, futbola Değirmenderespor’da başladı. Ardından Gölcükspora geçen deneyimli stoper, İstanbulspor’un ardından tekrar Gölcükspor’a dönüş yaptı. Sonrasında İzmit Belediyespor ve İnegöl Kafkas Spor Kulübü’nde görev yapan Erdem Korkmaz Güner, bir kez daha Gölcükspor’a döndü ve profesyonelliğe geçiş yaptı. Gölcük macerasının ardından Kızılcabölükspor’a transfer olan tecrübeli stoper, 2021’de Kullarspor 1975 Spor’la amatöre döndü. Kocaeli temsilcinin yaklaşık 3 sezon formasını terleten Erdem Korkmaz Güner kariyeri boyunca, TFF 3. Ligi’nde 75 karşılaşmada 2 gol, BAL’da da 94 müsabakada 6 gollük performans sergiledi. Türkiye Kupası’nda 2 maçta oynayan 31 yaşındaki futbolcu, Bölgesel Gençlik Geliştirme Ligi U18’de de 40 karşılaşmada 2 gollük grafik çizerek kariyerine önemli bir başarı ekledi.

Yalovaspor ve Yeşil Yalova FK’nın Maç Programları Açıklandı Yalovaspor ve Yeşil Yalova FK’nın Maç Programları Açıklandı

Yalovaspor Savunma Transfer (3)Hayrullah Çelik kimdir?

Yeşil-kırmızılı ekibimizin savunma hattına yaptığı transferlerden olan 34 yaşındaki stoper Hayrullah Çelik ise Süper Lig’de uzun yıllar mücadele veren Altay’ın efsane isimleri arasında bulunuyor. Bir dönem Süper Lig’de yer alan Bucaspor altyapısında futbola başlayan Hayrullah, Menemen Futbol Kulübü ve Aydınspor 1923’ün ardından Haçkaspor ve oradan da Altay’a transfer oldu. Siyah-beyazlı İzmir ekibiyle yaklaşık 2,5 sezon geçiren Hayrullah, Esenler Erokspor, Turgutluspor, Fethiyespor, Kuşadasıspor ve Aliağa Futbol AŞ maceraları sonrasında geçtiğimiz sezonu Didim Belediye Saygın Yapı Spor’da noktaladı. TFF 2. Ligi’nde 22 maçta görev yapan deneyimli stoper, TFF 3. Ligi’nde de 155 resmi müsabakada süre alıp 6 gol kaydetti. Türkiye Kupası’nda 7 karşılaşmada oynayan 34 yaşındaki futbolcu, Bölgesel Amatör Ligi’nde 40 karşılaşmada görev yapıp 1 gollük katkı sağladı.

Kaynak: Haber Merkezi