SPOR

Yalovaspor ve Finalspor BGL İçin İş Birliği Yaptı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’ndeki ekibimiz Yalovaspor Basketbol, Basketbol Gençler Ligi(BGL) için Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi ekiplerinden Finalspor’la iş birliği anlaşması imzaladı. 2024-2025 sezonunda Finalspor Genç Takımı, BGL’de “Final Okulları Yalovaspor” adıyla mücadele edecek.

Basketbol Gençler Ligi’nde isim sponsorluğu ve iş birliği protokolü anlaşması, Yalovaspor Basketbol Kulübü Başkanı Orbay Tuna ile Yalova Final Okulları Genel Müdürü ve Finalspor Basketbol Şube Sorumlusu Yasin Taşel‘in katıldığı törende imzalandı.

Yapılan anlaşmaya göre, Basketbol Gençler Ligi’nde “Final Okulları Yalovaspor” adıyla mücadele edecek olan Yeşil Kırmızılı ekibimiz iç saha maçlarını Yalova 90. Yıl Spor Salonu’nda oynayacak.

Basketbol Gençler Ligi için kuralar 20 Ağustos tarihinde çekilmiş temsilcimiz, D Grubunda Fenerbahçe Beko, Türk Telekom, Aliağa Petkimspor, Karşıyaka ile aynı gruba düşmüştü. Yeşil Kırmızılı ekibimiz BGL’de ilk maçına 21 Ekim Pazartesi günü saatler 18:00’ı gösterdiğinde Metre Enerji Spor Salonunda Fenerbahçe Beko karşısında çıkacak.