İlker Avşeren, Gökhan Sipki, Hayrullah Çelik, Derviş Hüseyin Güner, Kemalata Döner, Erdem Korkmaz Güner gibi önemli transferlere imza atan Yalovaspor kalesini sağlama aldı. BAL’daki temsilcimiz son olarak Trabzon Kireçhanespor’da oynayan kaleci Abdullah Nanim’i transfer ettiğini duyurdu.

Yalovaspor’dan transferle ilgili olarak,” Kulübümüz geçtiğimiz sezon Kireçhanespor’da forma giyen 29 Yaşındaki tecrübeli Kaleci Abdullah Nanim ile anlaşma sağlamıştır. Kendisine şanlı formamız altında başarılar dileriz” açıklaması yapıldı.

Yalovaspor Kaleci Transfer Abdullah Nanim (2)Abdullah Nanim Kimdir?

Yalova’nın Şampiyon Pedalları Yenice’de Zirvede Yalova’nın Şampiyon Pedalları Yenice’de Zirvede

Futbola Trabzon İdmanocağı’nda başlayan başarılı file bekçisi sonrasında Arsin 1973 Spor Kulübü’nün yolunu tuttu. 2015 yılında Arsinspor’la profesyonelliğe geçiş yapan Abdullah Nanim, Kızılcabölükspor, Sancaktepe Futbol Kulübü, Büyükçekmece Tepecikspor A.Ş., Adıyaman Futbol Kulübü A.Ş. ve Yomraspor’da profesyonel olarak top koşturdu. 1877 Alemdağspor’la amatöre dönüş yapan başarılı kaleci Manavgat Belediyespor ve son olarak Trabzon Kireçhanespor’un kalesini korudu. Türkiye Kupasında 7, TFF 3. Liginde 63 ve Bölgesel Amatör Ligi’nde ise 46 maçta forma giydi.

Kaynak: Haber Merkezi