SPOR

Yalovalı Boksörler Ringe Damga Vurdu

Türkiye Boks Federasyonu tarafından düzenlenen Üst Minik Erkekler ve Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası’na Yalovalı boksörler damga vurdu. Ringde rüzgar gibi esen sporcularımız 1 gümüş ve 2 bronz madalya kazandı.

25 Haziran-3 Temmuz tarihleri arasında organize edilen şampiyonada 62 ilden 444 Erkek ve 246 Kadın sporcunun katıldığı Şampiyonada erkeklerde 16, kadınlarda 13 sıklette madalya dağıtıldı.
Nefes kesen turnuvayı Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, Türkiye Boks Federasyonu Asbaşkanlarından Filiz Oral ve Vahdettin Gökçe, İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, İzmir Boks İl Temsilcisi Oktay Çiçek’te takip etti.
Halkapınar Spor Salonu'nda gerçekleştirilen şampiyonada ringe çıkan Yalova Efe Boks Kulübü’nden Abbas Hasan Resen Türkiye ikincisi oldu. Yine Yalova Wushu Kung-Fu Spor Kulübü’nden Yusuf Aydın ve Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kulübü’nden Ravzanur Doyuran’da Türkiye üçüncülüğünü kazandı.
Yalova Efe Boks Kulübü’nden Yüksel Turhan ve Yalova Wushu Kung-Fu Spor Kulübü’nden Yusuf Tunç’u, Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kulübü’nden Fatih Gökkaya ve Aleyna Kara’da İzmir’de sporcularının elde ettiği başarıdan dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade etti.