SPOR

Yalovalı Bisikletçiler Bolu’da Madalyaları Silip Süpürdü

Türkiye Bisiklet Federasyonu’nun 2024 yılı faaliyet programında yer alan Bölgesel Yarış 1.Grup Müsabakaları Bolu’da gerçekleştirildi.

Heyecan dolu yarışmalarda Yetenek Taraması Projesi’nden Yalova’ya kazandırılan sporcular önemli başarılar elde etti. Bisikletçilerimizin başarıları ise disiplin çalışmanın ve azmin göstergesi oldu.

1.Grup Bölgesel Bisiklet Yol Yarışı, Bolu’da D-100 üzerinde yer alan bir alışveriş merkezi ile Tepecik arasındaki çevre yolunda gerçekleştirildi. Minikler, U15 ve U17 Kız-Erkek kategorilerinde gerçekleştirilen yarışmalara Yalova’nın yanı sıra Bolu, Kocaeli, Sakarya, İstanbul, Kırklareli, Bilecik, Bartın, Çanakkale, Ankara, Edirne, Kastamonu, Zonguldak, Düzce, Bursa, Balıkesir’den sporcular katıldı.

U17 kategorisindeki Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kulübü’nden Zeynep Bayram birinci olup altın madalyayı kazanırken, takım arkadaşı Elif Keklik ise gümüş madalyanın sahibi oldu. U12 minik erkeklerde ise Taşköprü Karate Spor Kulübü’nden Murathan Ağıl podyumun ikinci basamağına çıkıp gümüş madalyayı boynuna taktı.