Yalova İl Emniyet Müdürlüğü koordinesinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotim Ekip Görevlileri tarafından uyuşturucu madde suçlarına karışan şahısların tespiti ile yakalanmasına yönelik operasyonel çalışmalar aralıksız olarak devam ediyor.

21 Temmuz Pazar Günü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotim Ekip Görevlileri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde çevre illerden temin ettikleri uyuşturucu maddeleri Yalova genelinde sokak düzeyinde ticaretini yapacakları değerlendirilen şüpheli araç kontrollü bir şekilde durduruldu. Gerçekleştirilen kimlik tespitinde; S.Ş. B.B. ve M.Ö. isimli şüpheli şahıslar olmak üzere toplam 3 şüpheli yakalanarak etkisiz hale getirildi ve ile gözaltına alındılar.

Yalova’nın da Dahil Olduğu 42 İlde Uyuşturucu Operasyonu: 227 Şüpheli Yakalandı Yalova’nın da Dahil Olduğu 42 İlde Uyuşturucu Operasyonu: 227 Şüpheli Yakalandı

Ekip görevlileri tarafından yakalanarak gözaltına alınan şüphelilerin Narkotik Maddeler Arama Köpeği Gölge eşliğinde yapılan araç ve üst aramalarında;

140 Gram Skunk Maddesi ele geçirilmiştir.

Ayrıca yapılan aramalarda;

1 Adet 9 mm. Çapında Tabanca,

9 Adet Tabancaya Ait Fişek,

1 Adet 7.65 mm. Çapında Tabanca,

6 Adet Tabancaya Ait Fişek ele geçirildi.

S.Ş. B.B. ile M.Ö. isimli şüpheli şahıslar; Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak ve 3136 Sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar Hakkındaki Kanuna Muhalefet Suçlarından yürütülen soruşturmalar kapsamında sevk edildikleri Adli Makamlarca tutuklanarak Cezaevine gönderildi.

Konuya ilişkin yapılan açıklamada, "Yalova İl Emniyet Müdürlüğü koordinesinde Toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanması, çocuk ve gençliğin sağlıklı geleceğine dair uyuşturucu madde suçlarının önlenmesine yönelik mücadelemiz kararlılıkla sürdürülecektir" denildi.

Kaynak: Haber Merkezi