2-3-4 Ağustos tarihlerinde, birbirinden değerli sanatçıların sahne alacağı, ödül töreni ve söyleşilerin olacağı dopdolu bir programla Çınarcık üç gün boyunca ‘altın’ gibi parıldayacak. Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşecek olan muazzam festivalin ilk gününde; Faruk K, Zeynep Dizdar ve Burak Kut; ikinci gününde, yerel sanatçılarımız ve Zakkum sahne alırken; son gün, DJ performansıyla başlayacak gece, yerel sanatçılarımızla devam edip, Türkiye’nin sevilen sanatçısı Melek Mosso ile son bulacak. Hafızalardan silinmeyecek olan festivale tüm vatandaşlar davetlidir.

‘Festivalimize herkesi bekliyoruz’

Bugün başlayacak olan 17. Altın Çınar Festivaline herkesi davet eden Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, “2-3-4 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek olan 17. Altın Çınar Festivaline bütün herkesi davet ediyorum. Yalova’yı, İstanbul’u tüm Türkiye’yi davet ediyoruz, ulaşabildiğimiz herkese ulaşmak istiyoruz. O hafta Çınarcık’ta çok ciddi bir kalabalık olmasını istiyoruz. Gerekli önlemlerin hepsi alınıyor, resmi yazışmalarımız tamamlandı şu an için hiçbir sıkıntı yok. İnşallah hava da güzel olacak. Bu bir başlangıç oldu kaldığımız yerden dedik. En son 2018’de yapmıştık şimdi 2024’te tekrar başlıyoruz, inşallah devamının gelmesini istiyoruz. 5 sene boyunca yaparız, Çınarcık’ı hak ettiği yere getiririz. Herkesin emeği var bu festivalde, küçüğünden büyüğüne herkes gönül verdi. Bizlerde o gönlün içerisindeyiz. İnşallah Yalova’mızda güzel bir organizasyonumuz olacak. Çınarcık’ımız hak ettiği yeri alacak buna inanıyorum inşallah her şey çok güzel olacak” dedi.

Başkan Temel Öğrencilerle Bir Arada! Başkan Temel Öğrencilerle Bir Arada!

Yalova Cinarcik Altin Cinar Festival Eglence Muzik (4)Yalova Cinarcik Altin Cinar Festival Eglence Muzik (3)Yalova Cinarcik Altin Cinar Festival Eglence Muzik (1)

Kaynak: Haber Merkezi