1 ay boyunca büyük çekişmeye sahne olan organizasyonda 6 grupta toplam 26 takım kıran kırana performans sergiledi. 6 grup birincisi ve en iyi iki takım adlarını çeyrek finale yazdırmayı başarmıştı.

Yalova Universite Kent Kupasi Sampiyon (1)Çeyrek final, yarı final ve final maçları ise nefes kesti. Yarı finalde Hava Meydan Komutanlığı-1 takımını 12-9’luk skorla deviren Yalova Üniversitesi finalde Uzmanlar Hastanesi-1 takımını da yenerek organizasyonu namağlup şampiyon tamamladı. Uzmanlar Hastanesi-1’nin ikinci olduğu turnuvada, Yalova Belediyesi üçüncü, Hava Meydan Komutanlığı-1’de dördüncü olma başarısı gösterdi.

Başkan Yele, Kadın Voleybol Takımına Moral Verdi! Başkan Yele, Kadın Voleybol Takımına Moral Verdi!

Final maçının ardından düzenlenen ödül töreniyle derece elde eden takımlara kupa ve madalyalarını İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel takdim etti.

Yalova Universite Kent Kupasi Sampiyon (4)Yalova Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin önemli işlere imza attığını belirten Soygüzel,” Yalova Kent Konseyi Gençlik Meclisi bu yıl da çok önemli bir organizasyona imza atıyor. Şehir Oyunları Yalova’mıza değer katıyor ve gençleri spor yoluyla birleştiriyor. Bu akşam da Kent Kupası Halı Saha Turnuvası’nda kupa sahibini buldu. Bize de kupayı takdim etmek düştü. Şampiyon, Yalova Üniversitesi Takımı oldu. Tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” şeklinde konuştu.

Futbol turnuvasının sona ermesiyle birlikte Kent Kupası Spor Oyunları 2024 sokak basketbolu, dart, bocce, satranç, wushu, geleneksel okçuluk ve masa tenisi müsabakalarıyla devam edecek.

Yalova Universite Kent Kupasi Sampiyon (5)Yalova Universite Kent Kupasi Sampiyon (6)Yalova Universite Kent Kupasi Sampiyon (3)

Kaynak: Haber Merkezi