MEDYA

Yalova Güçbirliği Yönetimi Kamu İdarecileriyle Bir Araya Geldi

Yalova Güçbirliği Yönetimi, Yalova’nın kamu idarecileriyle bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıda Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, Yalova İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Osman Karakuş, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Murat Alacatlı ve Yalova 24. Dönem Milletvekili Temel Coşkun yer aldı. Güç Birliği Yönetimi adına ise İlhami Başkan, Bahattin Sabahçı, Nuri Sabahçı, Dr. Öğr. Üyesi Recep Özcimder, Salih Kocabaş ve Prof. Dr. Ümit Ünver hazır bulundu.
Toplantıda, Yalova’nın en önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olan Güç Birliği hakkında bilgi verildi. Önümüzdeki dönem için planlanan yeni yapılanma kapsamında, Yalova Güç Birliği Bilim Kurulu oluşturulacağı ve Yalova Üniversitesi Rektörünün doğal başkan olarak kabul edileceği ifade edildi. Prof. Dr. Ümit Ünver’in Bilim Kurulu Koordinatörü olarak görev yapacağı bilgisi de paylaşıldı.
Güçbirliği Konfederasyonu Başkanı İlhami Başkan, 15 Temmuz’da şehitler adına gerçekleştirilen kurban organizasyonu hakkında bilgi verirken; Dr. Öğr. Üyesi Recep Özcimder ise Yalova Güçbirliği tarafından gerçekleştirilen Yalova Meslek Deneyim Paylaşım ve Yalova Lezzetleri projeleri hakkında açıklamalarda bulundu. Prof. Dr. Ümit Ünver, Yalova Güçbirliği’nin 17 binden fazla üye başvurusuyla Yalova’nın kendisi olduğunu belirterek, “Yalova Güç Birliği olarak, kentimizde görev yapan, atanmış ve seçilmiş idarecilerimize elimizden gelen her türlü desteği sağlamayı amaçlıyoruz” dedi. Ünver, Güç Birliği’nin amaçlarını, kurum ve kuruluşların projelerine katkıda bulunarak hemşehrilere en yüksek faydayı sağlamak olarak özetledi.
Toplantıda, birlikte yapılabilecek çalışmalarla ilgili başlıklar da gündeme alındı. Mutad olarak yapılması planlanan Yalova Güç Birliği Bilim Kurulu Koordinasyon Toplantısı’nda, “Yalova’mıza destek olmak için kurumlarımızın yanında olacağız” mesajı verildi.