Akmeşe, Yalova Lisesi’nde! Akmeşe, Yalova Lisesi’nde!

Türkiye’nin zengin sanat ve kültür mirasını gelecek nesillere taşımak amacıyla 2020 yılında kurulan Yalova Güzel Sanatlar Lisesi, ilk mezunlarını verdi. Okul, öğrencilerini sanatın tüm alanlarında yetiştirerek ülkemizin eşsiz kültürünü anlama ve anlatma hedefiyle yola çıkmıştı. Bu hedef doğrultusunda büyük bir başarıya imza atıldı. 
İlk Mezunlarımızdan %80 Başarı Oran
İlk mezunlar İstanbul Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, Ege Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi ve Ankara Üniversitesi gibi Türkiye’nin en köklü ve seçkin üniversitelerinin güzel sanatlar bölümlerini kazandılar. Bu büyük başarı hem öğrencilerin yeteneklerini hem de okulun eğitim kalitesini bir kez daha ortaya koydu.
“Geleceğe umutla bakıyoruz”
Okul Müdürü Haydar Kılıç bu başarı ile ilgili olarak şunları söyledi. “Öğrencilerimizle gurur duyuyorum. İlk mezunlarımızın bu başarısı, gelecek öğrencilerimiz için de büyük bir umut kaynağı oldu. Yalova Güzel Sanatlar Lisesi olarak öğrencilerimizin yeteneklerini keşfetmelerine ve geliştirmelerine olanak tanıyan bir ortam sunmaya devam edeceğiz. Emeği geçen herkese de tek tek teşekkür ediyorum”
Yalova Guzel Sanatlar Lise Gsl Ilk Mezun Universite Basari Aciklama (2)

Kaynak: Haber Merkezi