SPOR

Yalova Emniyet Müdürlüğü Finallere Kaldı

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın “Gelin Sporda Buluşalım” projesi kapsamında 2. Kamu Spor Oyunları’nda Bölge Finallerine Bilecik ev sahipliği yaptı. İlimizi ise masa tenisinde Yalova Sağlık Müdürlüğü, voleybolda Yalova Valiliği ve 3x3 basketbolda ise Yalova Emniyet Müdürlüğü temsil etti.

5 gün boyunca Atatürk Kapalı Spor Salonu, İstasyon Çok Amaçlı Kapalı Spor Salonu ve Bozüyük Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.

Kamu Spor Oyunları Bölge Finallerine, İstanbul, Bursa, Kocaeli, Balıkesir, Tekirdağ, Sakarya, Çanakkale, Edirne, Kırklareli ve Yalova olmak üzere 11 şehirden toplam 800 sporcu katılacak. Burada başarı elde eden sporcular, 3 Kasım’da Ankara’da düzenlenecek Türkiye Finaline katılma hakkı kazandı.

Kıran kırana geçen müsabakalarda 3x3 basketbolda Yalova Emniyet Müdürlüğü birinci olup finallere katılma hakkını elde etti.

Yalova Valiliği voleybolda ikinci olurken, Yalova Sağlık Müdürlüğü ise masa tenisi branşında üçüncü olup oyunlara veda etti. Yalova Emniyet Müdürlüğü 3 Kasım tarihinde Ankara’da şampiyon olabilmek için parkeye çıkacak.