SPOR

Yalova Belediyespor Masa Tenisinde Tarih Yazdı

Yalova Belediyespor, Bulgaristan’da düzenlenen Uluslararası Masa Tenisi Turnuvası’na damga vurdu.

Yalova Belediyespor, 26-28 Temmuz 2024 tarihlerinde Bulgaristan Ardino’da düzenlenen Uluslararası Masa Tenisi Turnuvası’ndan büyük bir başarıyla döndü. Yalova Belediyespor, turnuvada toplamda 4 altın, 2 gümüş ve 2 bronz madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

Takım maçlarında Yalova Belediyespor’un hem kız hem de erkek takımları şampiyon olmayı başararak altın madalyanın sahibi oldu. Ferdi kızlar müsabakalarında ise Duru Beril Tok altın madalyanın sahibi olurken, Elvin Kale gümüş ve Duru Yavaşçıoğlu bronz madalya elde etti. Erkekler ferdi müsabakalarında da Kaan Beyzat Tuna altın madalya Cemal Kartal gümüş ve Batın Güler bronz madalya kazandı.

Bu büyük başarı, Yalova Belediyespor’un masa tenisi sporunda ne kadar güçlü ve yetenekli sporculara sahip olduğunu bir kez daha gösterdi. Sporcuların özverili çalışmaları ve disiplinli antrenmanları, bu başarıların elde edilmesinde büyük rol oynadı.

Yalova Belediyespor yönetimi ve antrenörleri, sporcularını tebrik ederek, gelecekte de daha büyük başarılara imza atacaklarına olan inançlarının tam olduğunu belirttiler.