Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel’in talimatları doğrultusunda şehrin her sokağı, her caddesi için çalışmalarını sürdüren Yalova Belediyesi, vatandaşların yaşam standartlarını yükseltmek ve onların refahını artırmak için çalışmalarına hız verdi.

Şehrin Çeşitli Noktalarında Bakım ve Onarım Yapılıyor

Konu ile ilgili açıklama yapan Yalova Belediyesi yetkilileri, “Şehrimizin çeşitli noktalarında hızlı ve etkili bir şekilde yol bakım ve onarım çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Ekiplerimiz; Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Osmaniye Sokak’ta kanalizasyon altyapı yenileme çalışması ve duvar yapım çalışması sonucu bozulan parke taşlı yolun genel bakım ve onarımını, Osmaniye 3. çıkmazında yol kaymasından kaynaklı duvar yapımı ve parke tamiratını, Şehit Zeki Alpsoley Caddesi Pars Sokak ile Rehber Sokak arasında parke yol tamirini ve Kirazlı Sanayi Sitesi Saruhan Cami’nin avlusundaki parke alanın onarımını tamamladı. Her alanda ihtiyaç neredeyse ekiplerimiz orada çalışıyor” şeklinde konuştu.

Gürel, “Vatandaşlarımızın Memnuniyeti İçin Var Gücümüzle Çalışıyoruz”

Yalova’da yaşayan her bireyin konforu ve memnuniyeti için çalışma yürütüldüğünü söyleyen Başkan Mehmet Gürel, “Mahallelerimizde çalışmalarımızı gerçekleştirirken vatandaşlarımızın taleplerini dikkate alarak mağduriyetlerini gidermeyi hedefliyoruz. Yalova’mızın her bir köşesinde yaşayan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak için; memnuniyeti ve konforu için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Yalova Belediyesi Mahalleler Onarim Calisma (7)

Yalova Belediyesi Mahalleler Onarim Calisma (5)

Yalova Belediyesi Mahalleler Onarim Calisma (6)

Yalova Belediyesi Mahalleler Onarim Calisma (2)

Yalova Belediyesi Mahalleler Onarim Calisma (3)

Yalova Belediyesi Mahalleler Onarim Calisma (1)

Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya Dünyaevine Girdi Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya Dünyaevine Girdi

Kaynak: Haber Merkezi