SPOR

VİP, Kadrosunu Balcıoğlu İle Güçlendirdi

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi(TKBL)’nde sezona istediği gibi başlayamayan Yalova VİP sürpriz bir hamle gerçekleştirdi. Kemal Karakurt yönetiminde oynadığı 3 karşılaşmayı da kaybeden Turuncu Sarılı ekibimiz Türk asıllı Avustralyalı oyuncu Sibel Seval Balcıoğlu’nu kadrosuna kattı.

2001 doğumlu ve 174 boyundaki Balcıoğlu son olarak Avusturalya NBL One Liginde Diamond Valley Eagles takımında forma giydi. 23 yaşındaki isim oyun kurucu ve skorer guard pozisyonlarında oynayabiliyor.

4. haftada Manisa’da Lidya Garden City Turgutlu Belediyespor’un karşısına çıkacak Yalova VİP’te yeni transfer Sibel Seval Balcıoğlu görev verilmesi halinde ilk kez temsilcimizin formasını giyecek. Öte yandan 90. Yıl Spor Salonunda oynanan ve 84-50 kaybedilen ÇBK Mersin Gelişim maçında forma giymeyen Olena Stashcuk’un gönderilip yerine yeni yabancı oyuncu alınacağı da öğrenildi.

Sezonun başında küme düşme hattına demir atan Turuncu Sarılı ekibimizin oyuncu rotasyonunda Asiye Ayan, Ceyda Necmiye Bekar, Dilara Teslime Bardakçı, Fatma Nur İçaçan, Nazlı Güler, Rabia Gülşah Çelebi, Seda Tabakçı, Selena Kör ve Selin Öztekin bulunuyor.