SPOR

Veteranlarda Üst Tura Çıkanlar Belli Oldu

Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun 8.’sini düzenlediği Yürüyen Köşk Veteranlar Futbol Turnuvası’nda ilk tur maçları tamamlandı.

Nefes kesen mücadelelerin ardından A Grubundan Yaşa Master FK ve Çınarcıkspor Master, B Grubundan City77 Master ve Akköyspor Master, C Grubundan ise Bir Etkinlik Organizasyon ile Ehlikeyf Master adlarını ikinci tura yazdırdı. Bugün oynanacak karşılaşmalarla start alacak ikinci tur gruplarında heyecan, 10 ve 12 Temmuz’da yapılacak müsabakalarla sona erecek.

Yalova Group sponsorluğunu üstlendiği futbol şöleni 8. Yürüyen Köşk Veteranlar Futbol Turnuvası’nda ilk tur karşılaşmaları 26 Haziranda başlayıp 5 Temmuz tarihinde son buldu.

C Grubu’nun üçüncü hafta maçları kapsamında Ehlikeyf Master Amatör Saha-1’de Kaytazdere Master engelini 5-0’la aşıp üst tur biletini aldı. Amatör Saha-2’de ise turnuvaya Kocaeli’nden katılan Bir Etkinlik Organizasyon rakibi Gazze takımını 5-0 devirip grubunu lider tamamladı.

C Grubu maçlarının da tamamlanmasıyla kura çekimi gerçekleştirildi. A, B ve C Grubu’nda ilk iki sıradaki toplam 6 takımın üst tura yükseldiği Yürüyen Köşk Veteranlar Futbol Turnuvası’nda bu ekipler, ikinci turda üçerli iki gruba ayrıldı. Yapılan kura çekimine göre A Gubu’nda Akköyspor, Çınarcıkspor ve City77 Master takımları mücadele verecek. B Grubu’nda da Yaşa FK, Bir Etkinlik Organizasyon ve Ehlikeyf Master takımları boy gösterecek.

İkinci turun ilk maçları ise bugün oynanacak. Amatör Saha-1’de saatler 20:30’u gösterdiğinde Akköyspor Master ile Çınarcıkspor Master kozlarını paylaşacak. Aynı saatte Amatör Saha 2’de ise B Grubu’nda Yaşa FK ile Bir Etkinlik kozlarını paylaşacak. 10 Temmuz Çarşamba günü A Grubu’nda Akköyspor-City77 Master, Amatör Saha 2’de saat 20.30’da üç puan için yarışacak. B Grubu’nda da Yaşa FK-Ehlikeyf Master maçı, Amatör Saha 1’de oynanacak ve karşılaşma saat 20.30’da start alacak. 12 Temmuz Cuma günü saat 20.30’da Amatör Saha 1’de A Grubu’nun üçüncü hafta maçında Çınarcıkspor ile City77 karşı karşıya gelecek. B Grubu’nda aynı saatte Amatör Saha 2’de Bir Etkinlik-Ehlikeyf müsabakasının heyecanına futbolseverler ortak olacak.