SPOR

Veteranlarda Finalistler Belli Oldu

Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu(ASKF)’nun geleneksel olarak düzenlediği Yürüyen Köşk Veteranlar Futbol Turnuvası’nda finalistler belli oldu.

Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu(ASKF)’nun geleneksel hale getirdiği bu yıl 8.’si organize edilen Yürüyen Köşk Veteranlar Futbol Turnuvası’nda finalist takımlar belli oldu. Amatör Saha-1 ve Amatör Saha-2’de oynanan ikinci tur maçlarında futbol tutkunları göze hoş anlara tanıklık ederken birbirinden güzel golleri izleme fırsatı buldu.
8-10 ve 12 Temmuz tarihleri arasında oynanan maçların ardından A Grubu’nda City77 Master, B Grubu’nda da Bir Etkinlik Organizasyon, ikinci tur gruplarını zirvede bitirip finale yükselme başarısı gösterdi.
Şampiyonun belli olacağı final maçı ise 16 Temmuz Salı günü Amatör Saha-1’de oynanacak bu maçın hemen öncesinde ise üçüncülük maçında Akköyspor Master İle Ehlikeyf Master takımı kozlarını paylaşacak.
“Son maçlarla zirvedeki takımlar belli oldu”
İkinci turun son hafta müsabakaları kapsamında A Grubu’nda Çınarcıkspor Master ile City77 Master Amatör Saha-2’de kozlarını paylaştı. İlimizin genç ve başarılı hakemlerinden Velat Evran’ın yönettiği maç adeta gol düellosuna sahne oldu. Konuk ekip rakibini 7-3 mağlup ederek A Grubunda liderlik koltuğunu kaptı.
Birbirinden yetenekli ayakların olduğu Mavi Siyahlı ekipte Hasan Çakar attığı 2 golün yanı sıra performansıyla alkış alırken ona Aytaç Yaka, Gökhan Aktaş(2), Oğuz ve Ahmet golleriyle eşlik etti. Yalova’nın en başarılı klas ayaklarından Eren Özen’in yanı sıra Sarı Siyahlı ekibin diğer gollerine Şahin Türkan ve Ünsal Coşgun imzasını attı. 
B Grubu maçına ise Amatör Saha-1 ev sahipliği yaptı. Mesut Bingöl’ün düdük çaldığı maçı Bir Etkinlik Organizasyon son saniye golüyle 1-0 kazandı.
Böylelikle City77 Master ile Bir Etkinlik Organizasyon gruplarını 6’şar puanla zirvede tamamlayıp birincilik maçına çıkacaklar.  3’er puanlı Akköyspor Master ile Ehlikeyf Master takımları ise üçüncülük-dördüncülük müsabakasında karşı karşıya gelecek. Turnuvanın şampiyonu ise saat 21.15’te santrası yapılacak maçta belirlenecek. Amatör Saha 1’de Bir Etkinlik Organizasyon ile City77 Master kozlarını paylaşacak.