SPOR

Veteranlarda 2. Hafta Gollere Sahne Oldu

Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu(ASKF)’nun organizasyonu olan 8. Yürüyen Köşk Veteranlar Turnuvası’nda ikinci hafta start aldı.

Yalova Group’un sponsorluğunda gerçekleştirilen futbol şöleninde Yalova Ehlikeyf, City77 Master, Yıldızlarspor, Çağlarspor, Akköyspor, 1 Etkinlik, Yaşa FK, Çınarcık Belediyesi, Belediyesi, Gazze ve Sancakspor takımları 3 grupta ter döküyor.

A Grubunun ikinci haftasını Çınarcıkspor Master takımı rakibi Taşköprü Master takımının organizasyondan çekilmesiyle hükmen 3-0 kazandı. Sarı Siyahlılar bu sonuçla 6 puana ulaştı. Bu grubun diğer karşılaşmasında Yaşa Master FK Amatör Saha-2’de rakibi Yıldızlarspor Master engelini 2-1’lik skorla aşmayı başardı. Birbirinden kaliteli ayaklara sahip Yaşa Master takımı puanını 6 yaptı.

B Grubunun ikinci haftasında Amatör Saha-1’de Çağlarspor Master ile City77 Master kozlarını paylaştı. Nefes kesen mücadeleyi Turan Çağlar’ın ekibi 4-3’lük skorla kazanmayı başardı. Her iki takımında puanı 3 oldu. Bu grubun diğer maçı Amatör Saha-2’de oynandı.  B Grubunun ve turnuvanın favorileri arasında yer alan Akköyspor Master rakibi Sancakspor Master takımını 4-1’lik skorla mağlup ederken puanını 6’ya çıkartırken rakibi ise henüz puanla tanışamadı.

C Grubunun ikinci haftasında 1 Etkinlik Organizasyon-Kaytazdere Master ile Gazze-Ehlikeyf Master kozlarını paylaşacak.