SPOR

U11 ve U13’te İkinci Haftalar Geride Kaldı

2024-2025 sezonu kapsamında U11 Şenlik Ligi ve U13 Liglerinde ikinci hafta maçları geride kaldı.

Minik yıldız adaylarının mücadelelerine Amatör Saha-2, sıra Tuğrul Şener Tesisleri, Acar Spor Tesisleri ve Doğuş Spor Tesisleri ev sahipliği yaptı. U11 Şenlik Ligi’nde heyecan 6’şarlı 4 grupta U13 Liginde ise 3 grupta 26 takım mücadele veriyor.

“Minik kramponlar adeta şov yaptı”

U11 Şenlik Ligi’nde ikinci haftanın ilk maçı 5 Ekim Cumartesi günü Tuğrul Şener Tesislerinde Çiftlikköy Belediyespor ile Armutlu Kültürspor arasında oynanırken maçı ev sahibi ekip 7-1 kazandı.

6 Ekim Pazar günü U11 Liginde Acarspor Tesislerinde Yalova İdmanyurdu rakibi Kartalgözüspor engelini 4-0, Bahçelievlerspor karşılaştığı Atakentspor’u 6-2, Yeşil Yalova FK ise Çınarcık Fırtınaspor’u 5-0, Acarspor konuk ettiği Negmar Tavşanlı Belediyespor’u 3-0 ve Çiftlikköy Kültürspor’da karşılaştığı Kartalspor’u 9-0 yendi.

Yine Pazar günü Tuğrul Şener Tesislerindeki maçlarda Doğuşspor rakibi Taşköprüspor’u 2-0, Esnafspor ile Doğanspor arasındaki maçı da Mavi Beyazlılar 5-0 kazandı. Kadıköyspor rakibi Yalovagücü’ne 4-0 boyun eğerken, Gençlerbirliği takımı da kozlarını paylaştığı Yalova Yıldızlarspor’a 7-0 boyun eğdi.

“U13’te Gol Şov Vardı”

U13 Liginde ikinci haftanın açılış maçı Amatör Saha-2’de Atakentspor ile Çiftlikköy Belediyespor arasında oynanırken karşılaşmayı konuk ekip 6-0 kazandı. Günün ikinci maçında Paşakent77 Şahinspor rakibi Çınarcık Fırtınaspor’un maça çıkmamasından ötürü 3-0 hükmen kazandı. 19 Mayıs Atletikspor ile Negmar Tavşanlı Belediyespor arasındaki gol düellosundan 3-2’lik skorla konuk ekip galip ayrıldı. Altınova Belediyespor ile Esenköyspor arasındaki mücadeleden gülen taraf 4-2’yle ev sahibi oldu. Altınderespor rakibi Kartalspor’u 1-0 yenip 3 puana uzanırken, Demirspor ile Bahçelievlerspor arasındaki maçı Kırmızı Beyazlı ev sahibi 6-4 kazandı.

Doğuş Spor Tesislerindeki müsabakalarda Doğusşpor rakibi Acarspor’u 3-1, Çiftlikköy Kültürspor ise konuğu olduğu Yalova Üniversitesi’ni 5-0’la geçti. Çağlarspor ise rakibi Yalovagücü’ne 14-1 mağlup oldu. Tuğrul Şener Tesislerinde Doğanspor’un konuğu olan Esnafspor sahadan 8-2 galibiyetle ayrıldı.