Final grubunun ilk haftasında Acarspor tesislerinde oynanan müsabakalar kapsamında Acarspor ile Esnafspor 1-1 berabere kaldı. Yalova Yıldızlarspor’a konuk olan Yalovagücü ise rakibini 4-1 mağlup etmeyi başardı. İkinci haftada ise Yalovagücü rakibi Acarspor engelini 3-0’lık skorla aştı. Esnafspor-Yalova Yıldızlarspor maçı ise 2-2 eşitlikle sonuçlandı.

Üçüncü haftada ise Yalovagücü güçlü rakibi Esnafspor’la kozlarını paylaştı. İlk yarıyı uzatma dakikada bulduğu golle 1-0 üstün kapatan Yeşil Beyazılar ikinci yarıda birbirinden güzel gollere imza atarak sahadan 4-0’lık galibiyetle ayrılıp şampiyonluğunu ilan etti. Karşılaşma sonunda Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu(ASKF) üyesi Yılmaz Kalaycı birincilik kupasını Yalovagücü’ne takdim ederken, minik kramponlar aileleriyle birlikte saha içerisinde büyük sevinç yaşadı. Bu maçın ardından oynanan Acarspor ile Yalova Yıldızlarspor karşılaşması ise konuk ekibin 2-1’lik üstünlüğüyle tamamlandı.

Şirketler Kupası Yaz Ligi'nde Heyecan Devam Ediyor Şirketler Kupası Yaz Ligi'nde Heyecan Devam Ediyor

Yalovagücü’nün şampiyon olduğu U11 Liginde Yalova Yıldızlarspor ikinci, Esnafspor üçüncü, dördüncü Acarspor olarak sezonu tamamladı.

Yalovagucu U11 Minikler Futbol (6)Yalovagucu U11 Minikler Futbol (7)Yalovagucu U11 Minikler Futbol (3)Yalovagucu U11 Minikler Futbol (4)Yalovagucu U11 Minikler Futbol (1)Yalovagucu U11 Minikler Futbol (2)

Kaynak: Haber Merkezi