Bölgesel Amatör Ligi(BAL)’nde bu sezon “Şampiyonluk” parolasıyla mücadele edecek olan Yeşil Yalova FK yeni yönetimindeki isimlerle de dikkat çekiyor.  O kadroda Yalova futbolunun en değerli isimleri arasında yer alan 15 yıllık profesyonel futbol yaşantısında birçok başarıya imza atan Hakan Toraman’da yer alırken Futbol Şube Sorumlusu olarak görev yapacak.

Emirbayırı’nın kendisinde özel bir yere sahip olduğunu belirten Toraman, Yeşil Yalova FK’nın TFF 3. Ligine çıkması için elinden geçen tüm gayreti göstereceğini ifade etti.

Yalova Bal Bolgesel Amator Yesil Yalovaspor Futbol Sube Sorumlu Yeni Sezon Hedefler (3)-1“Artık bir takımımızın profesyonel ligde olma zamanı geldi de geçiyor bile”

Başkan Tavşan’a Kadıköyspor Çıkarması Başkan Tavşan’a Kadıköyspor Çıkarması

Yeşil Yalova FK Futbol Şube Sorumlusu Hakan Toraman,” Benim eski ismi Yeşilovaspor yeni adı Yeşil Yalova FK olan kulübe muhabbetimiz Emirbayırından gelmektedir. Orada o kadar çok sevdiğim ağabeyim ve kardeşim var ki, saymakla bitmez. Yine o dostlarımdan bazıları ofise gelip hep istişarelerde bulunuruz. Firiklerimize her zaman saygı duyar ve bizi ayrı yerde tutarlar sağ olsunlar. Tabi bu duygular karşılıklı. Orada emeği olan Aydın, Nizam, Cengiz, Çetin, Erdal ve Bayram kardeşlerimin bende yerleri çok başkadır. Yönetici Erdal kardeşim ve değerli başkanımız Yalçın Oruç’un yapmış olduğu teklifi değerlendirip Yeşil Yalova FK yönetimine girdim. Sunulan projeye ve hedef beni ziyadesiyle mutlu etti. İçinde Yalova geçen her oluşum benim için kıymetlidir. Başkan Yalçın Oruç’unda bu fikirde olması beni sevindirdi. Türkiye Şampiyonası’na giden örneğin Doğuşspor’umuz orada bizi Yalova Doğuşspor olarak temsil ediyor. Buna sonsuz destek oluyorum. Elimden ne gelirse, bu oluşumda da 15 yıllık profesyonel deneyimimde kazandığım tüm bilgi ve birikimi Yeşil Yalova FK’nın profesyonel lige çıkması için aktaracağım ve kullanacağım.  Artık bir takımımızın profesyonel ligde olma zamanı geldi de geçiyor bile. Yeni nesle Yalova’mız da bir hedef göstermek için bu şart. Bunun için başkan Yalçın Oruç çok istekli ve hevesli. Ona gereken sportif ve teknik desteği vereceğime söz verdim. Er yada geç bu takım TFF 3. Ligine çıkacak. Tüm Yalova bunu görecek. Tüm futbol sevdalılarını maçlara davet ediyorum. Tribünde değerli halkımızla birlikte iç içe maçlar izleyeceğim” diye konuştu.

Kaynak: Haber Merkezi