Türkiye Futbol Federasyonu’na bağlı Merkez Hakem Kurulu, 2024-2025 sezonunda görev yapacak hakemleri açıkladı. Buna göre Yalova hakemlerinin hangi klasmanda yer alacakları yeni sezon öncesi netlik kazandı. İlimizden 2024-2025 sezonunca C klasman yardımcı hakem listesi 1, Bölgesel hakem listesi 2, Bölgesel yardımcı hakem listesinde ise 3 isim yer aldı.

Yalova Üniversitesi Güreşçileri Dünya Şampiyonası'ndan Madalyayla Döndü Yalova Üniversitesi Güreşçileri Dünya Şampiyonası'ndan Madalyayla Döndü

25 hakemin yer aldığı Süper Lig hakem listesinde uzun yıllar ilimizde görev yaptıktan sonra İstanbul’a geçen Tugay Kaan Numanoğlu kendisine yer buldu. Sugörenli olan uzun yıllar Gaziantep’te ardından İstanbul’da görev yapan Yakup Özhan ise yeni sezonda 56 ismin yer aldığı B klasman hakem listesinde yer aldı.

2024-2025 sezonunda Melih Tan C Klasman yardımcı hakemi olarak görev alacak. Batuhan Kösem ve Muhammed Burak Tufan ise Bölgesel Hakem, Batuhan Akkuş, Erdem Sırmacı ve Mehmet Yıldız’da Bölgesel Yardımcı hakem olarak klasmanda yer aldı. Klasman adayı olan hakemlerimiz ise 2024-2025 sezonunun devre arasını bekleyecek.

Yalova Tff Turkiye Mhk Yeni Sezon Gorev (4)Yalova Tff Turkiye Mhk Yeni Sezon Gorev (2)Yalova Tff Turkiye Mhk Yeni Sezon Gorev (2)-1Yalova Tff Turkiye Mhk Yeni Sezon Gorev (1)Yalova Tff Turkiye Mhk Yeni Sezon Gorev (1)-1

Kaynak: Haber Merkezi