8 Ağustos tarihinde 40. yaşını kutlayan TUFAG, çalışmalarını “Özlem Bitti” sloganıyla yeni binasında gerçekleştireceği 2024-2025 dönemi kursiyer kayıtlarına devam ediyor. 31 Temmuz tarihinde tamamlanan erken kayıt döneminin ardından eski ve yeni kursiyer kayıtlarını sürdüren dernek, yeni yıla yönelik hazırlıklarına devam ediyor.

Yalova Tufag Kayıt Hoca Kurs Folklor (3)

TUFAG Çalışmalarını Nerede Yapıyor?

Türkiye’de ve Dünya’da eşine az rastlanır bir bina inşa eden TUFAG SK, yönetim binası ve çalışma salonunu aynı çatı altında toplayan 850 m2’lik kapalı alana sahip yeni kompleksi ile Yalovalıları buluşturacak. Katıldığı ulusal yarışmalarda ilimizi en iyi şekilde temsil eden TUFAG SK, çalışmalarını ulusal yarışma ölçülerinde inşa ettiği çalışma salonunda gerçekleştirecek.

Yalova Tufag Kayıt Hoca Kurs Folklor (2)

TUFAG'ta Eğitmenler Kimler?

TUFAG SK, 2024-2025 halk oyunları eğitmenleri ile anlaşmaya devam ediyor. TUFAG SK 2024-2025 döneminde Mehmet Yönder, Jale Yazıcı, İlham Yöndem, Doğan Çevik ve Ezgi Çisem Tezcan ile anlaşmalarını tamamladı. Usta eğitici Mehmet Yönder’in Genel Sanat Yönetmenliğini üstleneceği yeni dönemde TUFAG repertuarında olan halk dansları Yalovalılarla buluşacak.

Yalova Tufag Kayıt Hoca Kurs Folklor (4)

TUFAG’a Nasıl Kayıt Yapılır?

Yalova'da Sinema Tarihi Yazılıyor İlk Belgesel Film Festivali Geliyor! Yalova'da Sinema Tarihi Yazılıyor İlk Belgesel Film Festivali Geliyor!

TUFAG SK yeni dönem çalışmaları için hem eski, hem de yeni kursiyerlerin kayıt yaptırmaları gerekiyor. TUFAG SK, 6 yaş ve üzeri kursiyerleri kabul ediyor. Kayıt esnasında kursiyere ait nüfus cüzdan fotokopisi, iki resim ve başvuru sırasında verilen kayıt formunun doldurulması gerekiyor. Başvurular haftaiçi saat 12:00 – 17:00 saatleri arasında Rüstempaşa Mahallesi Hürriyet Sokak No:2’de bulunan merkez binasında gerçekleştirilebiliyor.

Detaylı bilgi için TUFAG SK irtibat numarası: 0226 811 23 43

Muhabir: Duygu Saral