Bu gece Yalova’ya bağlı Kadıköy mevkiinde arkadaşı İsmail Efe Sezer ile geçirdiği araba kazası sonrası hayata gözlerini yuman Kaan Tokay için yaşadığı yer olan Elmalık Köyü’nde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze namazı öncesi Tokay ailesi Elmalık Merkez Camii’nde taziyeleri kabul etti. Tokay ailesini AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü ve Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk yalnız bırakmazken, Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Milletvekili Tahsin Becan, Yalova Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Muttalip Tunç ve Yalova eski Belediye Başkan Yardımcısı Halit Güleç’te ailenin yanında yer aldı.

Öğle Namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Tokay, Elmalık Köy Mezarlığı’na defnedildi. Yalova Gazetesi olarak merhum Kaan Tokay’a Allah’tan rahmet, sevenleri ve acılı ailesine sabır diliyoruz.

Kazada yaralanan bir vatandaşımızın durumunun ağır olduğu öğrenilirken, 3 kişinin tedavileri Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile özel bir hastanede devam ediyor.

Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

Yurtta ve Yalova’da Hava Durumu Yurtta ve Yalova’da Hava Durumu

Tokay, Son Yolculuğuna Uğurlandı7Tokay, Son Yolculuğuna Uğurlandı6Tokay, Son Yolculuğuna Uğurlandı4Tokay, Son Yolculuğuna Uğurlandı3Tokay, Son Yolculuğuna Uğurlandı2Tokay, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Editör: Rümeysa Şahin