Yeşil Kırmızılı ekibin teknik patronu Aytaç Yaka karşılaşmaya yedek ağırlıklı kadroyla başlarken, Lacivert Beyazlı takımın başarılı çalıştırıcısı Serkan Özdemir ise bu sezon görmeye alışık olacağımız ideal on biriyle sahadaki yerini aldı.

Maça etkili başlayan Negmar Tavşanlı Belediyespor henüz 8. Dakikada Özgür Arslan’ın golüyle 1-0 öne geçti. Bu golden sonra oyunu dengeleyen Yalovaspor 36. Dakikada Oğuz Akyıl’ın uzun topuna hareketlenen Mertcan Dursun ceza sahasına girip Sercan Tüktaş’a çıkarttı. O da topu boş ağlarla buluşturdu.

Yalova Tavsanli Tempo Mac (3)Eşitlik sonrası artan tempoyla birlikte gelişen Tavşanlı atağında Yalovaspor defansının arkasına iyi sarkan Emre Yağız’ın çıkarttığı topta Bilal Akbay meşin yuvarlağı ağlarla buluşturarak ilk yarı skorunu 2-1 olarak belirledi.

İkinci yarının başında dakikalar 50’yi gösterdiğinde Tavşanlı savunmasında Ahmet Güneş’in büyük hatası sonrasında topla ilerleyen Berk Kulalı sert şutuyla skoru 2-2 yaptı.

Çiftlikköy Kadrosunu Güçlendirmeye Devam Ediyor Çiftlikköy Kadrosunu Güçlendirmeye Devam Ediyor

Yarım saatlik dilimde ise her iki takımda oyuncu değişikliklerine gitti. 63. Dakikada soldan Emre Yağız’ın ceza sahasına yaptığı ortada seken topla buluşan Hakan Bulduk sert şutuyla takımını 3-2 öne geçirdi. Bu golden sadece 3 dakika sonra ceza sahası sol çaprazda topla buluşan Ozan Sami harika vuruşuyla maç skorunu 4-2 olarak tayin etti.

Yalova Tavsanli Tempo Mac (1)

Editör: Arda Yavuz