Serkan Özdemir’le yola devam eden Lacivert Beyazlıların teknik ekibinde ayrıca Yaşar Erdinç ve Muzaffer Aslan ikilisinin yanına ilimizin başarılı kaleci antrenörlerinden Orhan Bayraktar’ı eklemişti. İç transferde ilk imzayı kaptanı Murat Güneş’e attıran Negmar Tavşanlı Belediyespor sonrasında başarılı beki Emre Yağız’ı da kadroda tutmuştu.

Bu iki isme Tavşanlı takımı başarılı kalecisi Serdar Bozat ve savunmacısı Sinan Özkan’la da anlaşma sağladı.

Negmar Tavşanlı Belediyespor yeniden anlaşma sağladığı file bekçisi için,” Tecrübeli ve istikrarlı kalecimiz Serdar Bozat, bu sene de bizimle. Kalemiz emin ellerde” ve defans oyuncusu için ise, “Takımımızın duvarı, savunma bakanı Sinan Özkan, bu sene de bizimle” paylaşımlarında bulundu.

Yalova Super Amatör Kume Futbol Negmar Tavsanli Ic Transfer (3)Serdar Bozat Kimdir?

1996 doğumlu başarılı file bekçisi Serdar Bozat futbol kariyerine İzmit Saraybahçe Belediyespor’da başladı. Ardından İzmit Belediyespor, Kullar 1975 Spor, Sapanca Akademi Spor, Sakarya Kırkpınarspor, Derincespor A.Ş., Hendek Yenimahallespor formalarını terlettikten sonra 2021 yılından bu yana Tavşanlı’nın kalesini koruyor.

Yalova Super Amatör Kume Futbol Negmar Tavsanli Ic Transfer (5)Sinan Özkan Kimdir?

Tugay Şirzat Yılmaz, Sırbistan Süper Ligi’nde Tugay Şirzat Yılmaz, Sırbistan Süper Ligi’nde

1998 doğumlu başarılı defans oyuncusu Sinan Özkan futbola Akıncılarspor’da başladı. Ardından TKİ Tavşanlı Linyitspor, Kullar 1975 Spor, Alikahya Belediyespor’da oynadıktan sonra 2020 yılında Negmar Tavşanlı Belediyespor kadrosuna katıldı.

Kaynak: Haber Merkezi