Yağlı güreşlerin, kültürel mirasımızı yaşatma açısından büyük bir öneme sahip olduğunu vurgulayan Başkan Çitil, güreşçilerin er meydanındaki kıyasıya performanslarını ilgiyle takip etti.

Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu Kura Çekimi Yapıldı Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu Kura Çekimi Yapıldı

“Geleneklerimiz bizler için çok önemli”

Kaytazdere Belediyesi olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olduklarını belirten Başkan Çitil, "Yağlı güreşler, Türk milletinin binlerce yıllık geçmişine dayanan, güçlü ve cesur evlatlarımızın yetişmesine katkı sağlayan önemli bir spordur. Bu tür organizasyonlar sayesinde gençlerimiz ata sporlarımızı tanıma ve öğrenme fırsatı buluyor. Karamürsel'de bu güzel organizasyona ev sahipliği yapan, emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyoruz. Güreşçilerimizin bu sahadaki mücadelesi, ülkemizin spor alanında ne denli güçlü olduğunu bir kez daha gösteriyor. Kaytazdere Belediyesi olarak bizler de her zaman sporun ve sporcunun destekçisiyiz. Gençlerimizi spora teşvik etmeye, onların daha iyi koşullarda spor yapmalarına imkan sağlamaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Yalova Kaytazdere Belediye Baskan Karamursel Altin Kemer Yagli Gures Heyecan (4)Yalova Kaytazdere Belediye Baskan Karamursel Altin Kemer Yagli Gures Heyecan (3)Yalova Kaytazdere Belediye Baskan Karamursel Altin Kemer Yagli Gures Heyecan (2)

Kaynak: Haber Merkezi