Sarı Kırmızılı ekip geçtiğimiz günlerde oyuncu, teknik ekip ve yöneticiler Taşköprü Gökhan Güney Stadında bir araya gelerek gövde gösterisi yaptı. Dört yıldır yaz futbol okulu açan Taşköprüspor altyapısında artan sporcu sayısıyla dikkat çekiyor. Samet Ilgaz başkanlığındaki kulüp A takım içinde katılım çalışmalarını sürdürüyor.

Ya Kazanacağız! Ya Kazanacağız Ya Kazanacağız! Ya Kazanacağız

Yalova Taskopru Bes Altyapi Mucadele (7)Taşköprüspor Kulübü Başkanı Samet Ilgaz,” Bu sene yaz futbol okumuzun dördüncü senesini doldurdu. Burada amacımız en alt yaş kategorisinden A takıma kadar oyuncu yetiştirmekti. Deneyimli antrenörlerimizin eşliğinde artan sporcu sayımızla güçlü bir altyapıya sahip olduk. 2024-2025 sezonunda Taşköprüspor olarak 5 alt yaş kategorisinde Yalova’da mücadelemizi vermek istiyoruz. Bunun yanı sıra A takımımızı lige katılımı için çalışmalarımızı da sürdürüyoruz. Elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Değerli yönetici arkadaşlarımıza ve bize destek veren herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yalova Taskopru Bes Altyapi Mucadele (8)Yalova Taskopru Bes Altyapi Mucadele (9)Yalova Taskopru Bes Altyapi Mucadele (6)

Kaynak: Haber Merkezi