SPOR

Taner Demir Hem Şampiyonluk Yaşadı Hem de En Değerli Oyuncu Seçildi

Yalova’mızın tecrübeli futbol adamlarından Taner Demir başarılarına devam ediyor. Deneyimli veteran oyuncu, Antalya’da ter döktüğü 14. Cumhuriyet Kupası’nda hem şampiyonluk yaşadı hem de organizasyonun en değerli oyuncusu seçildi.

Fanatic Tour ve Antalya Masterler Derneği birlikteliği ile bu yıl 14’üncüsü 12-16 Ekim 2024 tarihlerinde Sueno Hotels Beach Side'de devam etmekte olan 14. Cumhuriyet Kupası - 14th Republıc Cup’ta 50 yaş üstü kategorisinde Şampiyon Antalya Masterler oldu.

Yarı final maçları sonucu 50 yaş üstü kategorisinde Final’e yükselen 2 takım Antalya Masterler ve Pendik Masterler bugün akşam oynanan maçta Şampiyonluğa ulaşmak için karşı karşıya geldi.

Çekişmeli geçen maçta rakibi Pendik Masterleri güzel bir oyun sonrası 4-0 mağlup eden Antalya Masterler 6 takımın katıldığı 50 Yaş Üstü Kategorisinde Şampiyon oldu.

Maçın ardından düzenlenen Kupa Töreninde Şampiyon Antalya Masterler Takımına Şampiyonluk Kupasını turnuvayı düzenleyen Fanatıc Tour organizasyon komitesi adına Fanatıc Tour Y.K. Başkanı M. Hakan Onkur, Bülent Seyhan, İbrahim Ardal, Şirin Ecevit Talva, Fatih Sirkeci ve Fanatıc Tour’un diğer emektar isimleri hep birlikte takdim ettiler.

Turnuvanın 50 yaş üstü kategorisinde İkinci Pendik Masterler, Üçüncüler ise Diyarbakır DMF ve Manavgat Masterler oldu.

50 Yaş üstü Final Maçının oyuncusu Antalya Masterler takımından Selim Özer’e Turnuvanın En İyi  oyuncusu plaketi verildi. Gol Kralı Ödülü Antalya Masterler’den Bülent Bal’a verilirken, En İyi Kaleci ödülüne ise Antalya Masterlerden Hayrettin layık görüldü. Antalya Masterler’den Taner Demir ise En değerli oyuncu seçilerek ödül alan bir diğer isim oldu.