12 takımlı Süper Amatör Kümede gözler 6. Haftaya çevrildi. Nefes kesen müsabakalara sahne olan ligde bugün 2, yarın ise 4 karşılaşma var. 5 haftası geride kalan Süper Amatör Kümede Yalovaspor 15 puanla liderlik koltuğunda oturuyor. Onu 12’şer puanla Negmar Tavşanlı Belediyespor ve Sugören Gençlerbirliği takip ediyor. Küme düşme hattını 1’er puanla Çınarcık Belediyespor ve Yenimahallespor oluşturuyor.

6. haftanın açılışını bugün saatler 14:00’da Tavşanlı Sahasında Negmar Tavşanlı Belediyespor-Teşvikiye Belediyespor yapacak. mücadelede Köksal Karahasan, Ayşe Nida Portakal ve Ömer Baki hakem üçlüsü görev yapacak. Bugünün ikinci maçında Taşköprü Gökhan Güney sahasında Taşköprüspor ile Hersekspor kozlarını paylaşacak. Bu maça Batuhan Akkuş, Abuzer Alaca ve Sefa Rıdvan Aydın hakem triyosu atandı.

Yarın ise üç karşılaşma 14:00’da başlayacak. Yalova Atatürk Stadyumunda lider Yalovaspor takipçisi Sugören Gençlerbirliği’ni ağırlayacak. Bu haftanın en önemli maçında Mehmet Yıldız düdük çalacak. Yıldız’ın yardımcılıklarını Erdem Sırmacı ve Ayşe Nida Portakal üstlenecek. Safran sahasında ise Safranspor ile Kurtköyspor puan savaşı verecek. Bu maçta ise Abdullah Çalar, Oğuz Kaan Akçan ve Sefa Rıdvan Aydın görev yapacak.

Termal sahasındaki maçta küme düşme hattını oluşturan iki takım Yenimahallespor ile Çınarcık Belediyespor kozlarını paylaşacak. Kritik 90 dakikaya İrfan Demir, Melih Çetin ve Hilmi Tunahan Gökçe atandı.

Bu haftanın kapanış maçında Amatör Saha-1’de 18:00’da Çiftlikköy Belediyespor ile Esenköyspor kozlarını paylaşacak. Mücadelede Oğuz Kaan Akçan, Muhammet Emin Aka ve Ayşe Nida Portakal hakem üçlüsü görevlendirildi.

Başar Acar, Tuba Demir’i Ağırladı Başar Acar, Tuba Demir’i Ağırladı

yalova-super-amator-kume-sugoren-tavsanli-yalovaspor-lig (2)yalova-super-amator-kume-sugoren-tavsanli-yalovaspor-lig (1)-1

Editör: Arda Yavuz