Subaşı Belediyesi tarafından A Milli Futbol Takımı'nın EURO 2024 Avrupa Şampiyonası’ndaki Çekya maçını vatandaşların izleyebilmesi için Kent Meydanı’nda dev ekran kuruldu. Subaşılılar, Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Çekya ile oynadığı maçın heyecanını belediyenin kentin meydanında kurduğu dev ekranda yaşadı. Vatandaşlar, Milli takımın Avrupa Şampiyonası’ndaki üçüncü mücadelesi olan Çekya maçını heyecanla takip ettiler.

Maçı 2-1 kazanan A Milli Futbol Takımı, grubundan 2.olarak çıkmayı başardı.

Yalova Subasi Belediye Cekya Turkiye Milli Mac Dev Ekran (4)Coşku ve Mutluluk Bir Arada Yaşandı

Subaşı’nın en merkezi noktalarından biri olan Denizgören Mahallesi Kent Meydanı Milli Maç heyecanına ev sahipliği yaptı. Subaşı Belediyesi’nin kurduğu dev ekrana yansıtılan Türkiye-Çekya maçı, meydanı dolduran futbolseverlere unutulmaz bir akşam yaşattı. Kalbi Milli Takımla atan ve stadyum heyecanını yaşamak isteyen herkes dev ekranın önündeki sandalyelerde yerlerini alarak tezahüratlarla maçın başlamasını bekledi. İlk düdükle birlikte maçın heyecan dozu artarken müsabakanın heyecanını hep birlikte doyasıya yaşadılar. 90 dakika süren heyecan, maçın bitiş düdüğüyle birlikte yerini büyük bir coşku ve mutluluğa bıraktı.

Yalova Subasi Belediye Cekya Turkiye Milli Mac Dev Ekran (3)Vatandaşlardan Başkan Canbay’a Teşekkür

Maçın ardından konuşan bazı vatandaşlar, bu tür etkinliklerin Subaşı’nda düzenlenmesinden memnuniyet duyduklarını belirtti. Başkan Turan Canbay’a teşekkür eden vatandaşlar, bu etkinliklerin milli birlik ve beraberlik duygularını pekiştirdiğini ifade etti.

Yalova Subasi Belediye Cekya Turkiye Milli Mac Dev Ekran (2)Subaşı Dev Ekrandan Milli Heyecanı Yaşadı

Dev ekrandan milli maç heyecanı yaşayan yurttaşlar, etkinlikten memnun olduklarını dile getirdi. Subaşılılar şunları söyledi: ”Türkiyemizin her zaman arkasındayız. Çok heyecanlıyız. Eminimiz ki bu maçı alacağız ve gruptan çıkacağız şampiyonluk yolunda önemli bir adım atacağız” dediler.

Hersek Plajı’nda Kapsamlı Temizlik ve Güvenlik Önlemleri Hersek Plajı’nda Kapsamlı Temizlik ve Güvenlik Önlemleri

Subaşı’nda yaşanan bu coşkulu milli maç keyfi, sporun birleştirici gücünü bir kez daha gösterdi. Belde halkı "üç mahalle tek Subaşı" söylemine yakışır bir gece yaşadı.

Kaynak: Haber Bülten