Yalovaspor ve Yeşil Yalova FK’nın Maç Programları Açıklandı Yalovaspor ve Yeşil Yalova FK’nın Maç Programları Açıklandı

Eylül ayında başlayan sezon Temmuz ayının ilk günleriyle birlikte son buldu. U13 Ligini Yalovaspor, U11 Ligini ise Yalovagücü şampiyon tamamlayıp kupalarını müzelerine götürdü.

Yalovaspor, Esenköyspor, Yalova İdmanyurdu ve Yalovagücü’nün yer aldığı U13 Play-Off grubu maçları kapsamında Yalovaspor önce Esenköyspor’u 10-0 ardından Yalova İdmanyurdu’nu da 11-0 mağlup etmeyi başardı.

Yalova Kupa Toren Sampiyon Mucadele (2)Buna karşılık olarak Yalovagücü ise ilk maçında Yalova İdmanyurdu engelini 12-0’la aşarken, ikinci maçında Esenköyspor’u 8-0 yendi. Şampiyonun belirleneceği son maça Amatör Saha-2 ev sahipliği yaptı. Nefes kesen mücadeleyi Yeşil Kırmızılılar 1-0 kazanarak kupaya uzandı. Minik kramponlar Yalovaspor’un yeni başkanı Ali Yavru’ya şampiyonluk kupasını armağan etti.

U11 Ligi Play-Off’unda ise Acarspor, Esnafspor, Yalova Yıldızlar ve Yalovagücü takımları mücadele etti.

Yalovagücü ilk maçında Yalova Yıldızlarspor’u 4-1, ikinci maçında Acarspor’u 3-0 ve son maçında ise Esnafspor engelini de 4-0’la geçerek şampiyonluğa uzandı. U11 Liginde Yalova Yıldızlarspor ikinci, Esnafspor üçüncü, dördüncü Acarspor olarak sezonu tamamladı.

Kaynak: Haber Merkezi