ÇINARCIK

Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’ne Destek Oldular

Bor Holding’in “Gülümseten Yarınlar” projesi kapsamında Çınarcık Belediyesi’nin Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’ne yardımda bulunuldu.

Ülkemizin önde gelen şirketleri gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk projeleriyle ülkemizin gelişimine katkıda bulunuyor. Bu şirketlerden biri olan Bor Holding, gönüllülük esası içeren sosyal sorumluluk platformu olan “Gülümseten Yarınlar” projesiyle ülkemizin dört bir yanında eğitime ve doğaya sürdürülebilir projeler ile katkı sağlıyor.

Bu kapsamda “Gülümseten Yarınlar” proje gönüllüleri Çınarcık’a gelerek Belediye’nin Belediyesi’nin Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’ne yardımda bulundu.

Gülümseten Yarınlar projesinin yardımı hakkında resmi sosyal medya hesabından açıklamada yapan Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, “Bor Holding, Gülümseten Yarınlar projesi kapsamında, belediyemizin Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’ne destekte bulundu. Bu destek münasebetiyle; proje gönüllüleri ve öğrencilerimizin katılımıyla Merkezimizde bir buluşma gerçekleştirdik. Merkezimize kafes, mama ve çeşitli desteklerde bulunan kuruluşa, hayvan dostlarımız için sunduğu bu kıymetli katkılardan ötürü teşekkür ediyorum. Bor Holding'in uygulamaya geçirdiği Gülümseten Yarınlar, eğitime ve doğaya sürdürülebilir projeler ile katkı sağlayan, gönüllülük esasına dayalı bir sosyal sorumluluk platformudur.