SPOR

Soğucak Farkını İlk Haftadan Gösterdi(6-0)

2024-2025 sezonunda 1. Amatör Küme A Grubunun şampiyonluk adaylarından Soğucakspor farkını daha ilk haftadan gösterdi.

Kurduğu güçlü kadro ile dikkat çeken Yeşil Beyazlılar Amatör Saha-1’de Coşkunspor’u ağırladı. İlk yarıyı 3-0 üstün kapatan Müjdat Sarıkaya’nın öğrencileri mücadeleden 6-0 gibi farklı skorla ve 3 puanla ayrılmayı başardı. Soğucak’ın gollerine Oğuzhan Sevim, Sinan Yenigül, Zeynel Delice, Batuhan Solmaz(2) ve Buğrahan Kızıl kaydetti.

Amatör Saha-1’de oynanan karşılaşmada Mehmet Yıldız düdük çalarken, yardımcılıklarını Muhammet Velat Evran ve Kaan Duman üstlendi. Soğucakspor maça harika başladı. 7. Dakikada Oğuzsan Sevim ve 10. Dakikada Sinan Yenigül’le peş peşe goller bulan Yeşil Beyazlılar 15. Dakikada Nurlan Ahmedov’la penaltı atışından faydalanamadı.

İlk yarının uzatma dakikalarında sahne alan Zeynel Delice sert şutuyla Coşkun kalecisi Semih’i avlayıp takımını devre arasında 3-0 üstün götürmeyi başardı. İkinci yarıya her iki takımda oyuncu değişiklikleriyle başladı.

Sahada üstün bir oyun sergileyen Soğucakspor 58 ve 65. Dakikalarda Batuhan Solmaz’la farkı 5’e çıkarttı. Top kontrolünü elinde bulunduran Yeşil Beyazlılarda genç isim Buğrahan Kızıl attığı golle maçın skorunu 6-0 olarak tayin etti.