Ali Oktay Şov Yaptı

A Grubu'nun ikinci haftasında Yalova Belediyesi Personel AŞ, tecrübeli oyuncuları ve etkili hücum hattıyla dikkat çeken bir oyun sergiledi. Ali Oktay’ın 4 golle yıldızlaştığı maçta Personel AŞ, Pınarbaşı karşısında 7-3’lük net bir galibiyet elde ederek ilk 3 puanını aldı. Pınarbaşı ise henüz puanla tanışamadan ikinci haftayı geride bıraktı.

Yalova Winner Sport Sirketler Kupa Mac (4)B Grubu’nda Rıza Burak Kahriman Rüzgarı

B Grubu'nda haftanın açılış maçında, son şampiyon Yalova Ro-Ro Port, İDO karşısında sahadan 6-3’lük galibiyetle ayrıldı. Rıza Burak Kahriman’ın gösterdiği üstün performansla dikkat çeken Ro-Ro Port, böylece 4 puana ulaştı ve grup liderliği için avantaj elde etti. İDO ise ikinci hafta sonunda da puansız kalarak grupta geride kaldı.

Yalova Winner Sport Sirketler Kupa Mac (2)Heyecan Devam Ediyor

Hamlelerini Gazilerimiz İçin Yaptılar Hamlelerini Gazilerimiz İçin Yaptılar

Şirketler Kupası 2024 Yaz Ligi’nde ikinci hafta heyecanı, bugün oynanacak iki karşılaşmayla sürecek. B Grubu'nda saat 19.00'da Paksuntaş Makine, Gemak ile karşılaşacak. Saat 20.00'de ise A Grubu'nda UEDAŞ ile Mariner Mühendislik takımları mücadele edecek. Maçlar, Kaptan Halı Saha Tesisleri’nde oynanacak ve Kent77 YouTube kanalından canlı olarak izleyicilere aktarılacak.

Yalova Winner Sport Sirketler Kupa Mac (3)Yalova Winner Sport Sirketler Kupa Mac (1)

Kaynak: Haber Merkezi