Yalova Store İçin İmzalar Atıldı Yalova Store İçin İmzalar Atıldı

2023-2024 sezonunda Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi(TBL)’inde normal sezon şampiyonu olarak adını Basketbol Süper Ligi(BSL)’ne yazdıran Semt77 Yalovaspor uzun süren sessizliğini sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımla bozdu. Rakiplerine oranlar transfer dönemini oldukça sakin geçiren Yeşil Kırmızılı ekibimiz resmi hesabı üzerinden,” Bugün itibariyle Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 2024-2025 Sezonu için kulübümüzün mali denetim ve lisans talimatı evrakları tamamlanmıştır. Siz değerli taraftarlarımıza ve kamuoyuna duyurulur” paylaşımı yaparak taraftarlarını heyecanlandırdı.
Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko, Galatasaray Ekmas, Beşiktaş Fibabanka, Pınar Karşıyaka, Bursaspor, Türk Telekom, TOFAŞ gibi Türk basketbolunun güçlü ekiplerini 90. Yıl Spor Salonunda ağırlayacak olan Semt77 Yalovaspor Türkiye Basketbol Federasyonu’na gerekli evrakları teslim ettiğini duyurdu.
Yeni sezonda Faruk Beşok’la yola devam edecek olan Yeşil Kırmızılı ekibimiz şuana kadar tek transferinin Bulgaristan Ligi’nin en etkili ismi ve Bulgaristan Kupası MVP’si Amerikalı Forvet Travis McConico anlaşarak duyurmuştu.
Öte yandan bu sezon elde edilen şampiyonlukta önemli pay sahibi oyuncular arasında yer alan Ali Efe Barış’ı ise BSL’deki rakiplerinden Manisa Büyükşehir Belediyespor’a kaptırmıştı. Türkiye’de basketbolun en üst liginde mücadele edecek olan Semt77 Yalovaspor’un bu paylaşımının ardından transfer harekatına Temmuz ayıyla birlikte başlaması bekleniyor.

Kaynak: Haber Merkezi