Türkiye Satranç Birinci Ligi’nde mücadele eden Yalova Belediyespor 13. Sırayı alırken gelecek sezonda bu ligde mücadele etmeyi garantilerken, İkinci Ligdeki temsilcimiz Altınkale Satranç Spor Kulübü ise 31. Sırayı alıp küme düştü. Sarı Siyahlılar gelecek sezon Kulüpler Şampiyonası’nda ter dökecek. Zorlu maratonda Yalova Belediyespor adına en sevindirici haber ise WGM Narmin Kazimova kadınlarda ikinci olarak gümüş madalya kazanmayı başardı.

Türkiye Satranç Birinci Ligi’nde şampiyon İzmir Altyapı Satranç Spor Kulübü olurken, ikinci Bursa Deneyim Spor Kulübü, üçüncü Bursa Büyükşehir Belediye Spor Kulübü oldu. Üç takımımız gelecek sezon Türkiye İş Bankası Satranç Süper Ligi’ne katılma hakkı elde etti.

Yalova Satranc Birinci Ikinci Lig Mac (2)

Türkiye Satranç İkinci Ligi’nde ise şampiyon Resul Caner Satranç Akademi ve Spor Kulübü olurken, Moda Spor Kulübü ikinci, Göztepe Spor Kulübü üçüncü, Akçakoca Kültür Sanat Satranç Eğitim ve Spor Kulübü dördüncü oldu. İkinci Lig’de ilk dörde giren dört takımımız gelecek sezon Türkiye Satranç Birinci Ligi’ne katılma hakkına kavuştu.

Kadıköy’de Asfaltlama ve Çevre Düzenlemesi Devam Ediyor Kadıköy’de Asfaltlama ve Çevre Düzenlemesi Devam Ediyor

Ödül törenine Federasyon Başkanı Gülkız Tulay, Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, Yönetim Kurulu Üyeleri, sporcularımız, aileler, hakemler ve kulüp temsilcileri katıldı.

Denizli’de Anemon Otel'de düzenlenen Birinci Lig’de 25 takım, 19 farklı ülkeden 37’si yabancı ve 79’u ünvanlı olmak üzere toplamda 320 sporcu hamle yaptı. Pamukkale Satranç Salonu’nda düzenlenen İkinci Lig’de ise 32 takım, 11 farklı ülkeden 27’si yabancı ve 55’i ünvanlı olmak üzere toplamda 368 sporcu hamle yaptı.

Yalova Satranc Birinci Ikinci Lig Mac (5)

Yalova Satranc Birinci Ikinci Lig Mac (4)

Kaynak: Haber Merkezi