SPOR

“Şampiyonluk Sonrası Verilen Sözlerin Çoğu Yerine Getirilmedi”

Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Süper Ligi’nde mücadele edecek olan Yalovaspor Basketbol’da Genel Menajer Murat Dönmez takımını geleceğine dair çok önemli açıklamalarda bulundu.

Basketbol üstüne yayın yapan bir internet kuruluşuna konuşan Yeşil Kırmızılı ekibimizin önemli ismi Dönmez, yeni sezon hazırlıklarına geç kalma nedenlerinin tek sebebinin verilen sözlerinin tutulmamasından kaynaklandığını söyledi. Sponsorluk görüşmelerinin devam ettiğini vurgulayan Murat Dönmez, sonuçlanacak anlaşmalara göre hedefimizi yükseltmek istediklerinin de üstünü çizdi. 
“Verilen sözlerin çoğu yerine getirilmedi”
Takımlarına verilen sponsorluk sözlerinin yerine getirilmediğini söyleyen Yalovaspor Basketbol Genel Menajeri Murat Dönmez: "Heyecanla beklediğimiz, büyük ümitler beslediğimiz Süper Lig'e hazırlık sürecinde hayal kırıklığı yaşadığımızı belirtmek zorundayım. Maalesef geçtiğimiz sezon başında yaptığımız bazı sponsorluk anlaşmaları gerçekleşmedi ve bu sezon için şampiyonluk sonrası verilen sözlerin çoğu yerine getirilmedi. Yeni sezon hazırlıklarında geç kalmamızın tek nedeni budur. Açıkçası bu süreçte taraftarlarımız haricinde destek görememek bizi üzdü” diye konuştu.
“Anadolu takımlarına sahip çıkılması gerekiyor”
Türk basketbolunun geleceği için Anadolu takımlarına sahip çıkılması gerektiğini savunmam Murat Dönmez," Biz basketbol sadece büyük illerde kalmasın istiyoruz. Anadolu takımlarına sahip çıkılması gerekiyor. Gelir sıkıntısı çeken, ekonomik olarak zor koşullarda mücadele eden birçok takım mevcut. Yeni sezona, ligde kalmak için mücadele edecek mütevazi sayılabilecek bir takım ile başlayacağız. Sponsorluk görüşmelerimiz halen devam ediyor ve sonuçlanacak anlaşmalara göre hedefimizi yükseltmek istiyoruz” dedi. 
“Yalova Basketbolu Çok Seviyor”
Yalova taraftarı hakkında da açıklama yapan Dönmez," Taraftarımızın isteği üzerine kombine yenileme sürecini bitirdik. Yaklaşık 450 taraftarımız geçen sene almış olduğu kombineyi yeniledi. Önümüzdeki hafta ise yeni kombine satışlarına başlayacağız. Bu sezon da her maçımızı kapalı gişe oynayacağımızdan şüphemiz yok. Yalova basketbolu çok seviyor” diyerek sözlerini noktaladı.