Eski Yalovasporlular İlab’da Buluştu Eski Yalovasporlular İlab’da Buluştu

Fatih Halı Saha Tesislerinde yeşil zemine inen minikler ilimizin en başarılı isimlerinden Cemal Gürses’in yanı sıra UEFA B Antrenör belgesine sahip Milli futbolcu Murat Şimşek ve Yalova Üniversitesi Spor Yöneticiliği Bölümünden mezun olan Damlanur Musaoğlu’nun görev yapacağı futbol okulunda kayıtlar devam ediyor. 2012-2019 doğumlu erkek ve kız öğrenciler Temmuz ve Ağustos aylarında haftaiçi faaliyetlerini sürdürecek futbol okuluna kayıtlarını yaptırabilirler. 
Yalova Safranspor Yaz Futbol Okul Sezon Baslama Genc Yetenek Saha (1)Yaz Futbol Okulumuzla Geleceğimizin Temellerini Atıyoruz”
Safranspor Kulübü Başkanı Yasin Yılmaz,” Temmuz ve Ağustos aylarını kapsayacak yaz futbol okulumuzun startını verdik. 2012-2019 doğumlu miniklerimiz yer aldığı okulumuzda kulübümüzün geleceğinin de temellerini atmış olacağız. Yalova futbolunun tartışmasız en başarılı isimleri arasında yer alan Cemal Gürses ve Murat Şimşek geleceğimizin temeli olan miniklerimize futbolun güzelliklerini aktaracaklar. Spor okulumuzun bir özelliği de kız çocuklarımızda genç antrenör arkadaşımız Damlanur Musaoğlu’nun gözetiminde çalışmalarını gerçekleştirecek. Aralarında başarılı olan kızlarımızı ilimizin Milli takımı Yalovaspor’umuzun kadın futbol takımına yönlendirmeyi hedefliyoruz. Kayıtlarımız devam ediyor. Yaz futbol okulumuzla ilgili bilgiyi 0538 324 81 95 numarasından Murat Şimşek ve 0532 426 48 18 nolu hat üzerinden de Cemal Gürses’i arayarak bilgi alabilirler” diye konuştu. 

Yalova Safranspor Yaz Futbol Okul Sezon Baslama Genc Yetenek Saha (5)Yalova Safranspor Yaz Futbol Okul Sezon Baslama Genc Yetenek Saha (2)Yalova Safranspor Yaz Futbol Okul Sezon Baslama Genc Yetenek Saha (3)

Kaynak: Haber Merkezi